@MagicznyKarp: ''Gdzie te wasze dowody'', pisanie takich rzeczy jest generalnie bardzo interesujące w kontekście ostatniego usunięcia bodajże 1600 filmów w bardzo krótkim czasie ( ͡°͜ʖ͡°)
Zupełnie przez przypadek kanał założony 15 minut temu i komentarz wrzucony w niecałą minutę po założeniu konta. To wcale nie zaif albo jakiś inny sekciarz ( ͡°͜ʖ͡°)
@MagicznyKarp: Pewien na 100% nie, wiadomo. Natomiast miałem okazję rozmawiać z tymi ludźmi kilkukrotnie i znam ich charakterystykę mniej więcej oni są w stanie pisać w taki sposób całkowicie na serio bardzo wierząc w słuszność tego co piszą.
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
źródło: image
Pobierz@MagicznyKarp: Pewien na 100% nie, wiadomo. Natomiast miałem okazję rozmawiać z tymi ludźmi kilkukrotnie i znam ich charakterystykę mniej więcej oni są w stanie pisać w taki sposób całkowicie na serio bardzo wierząc w słuszność tego co piszą.
@MagicznyKarp: Przeczytałem. Powiedzmy, że oplułem monitor ( ͡~ ͜ʖ ͡°)