Wpis z mikrobloga

@krystian-stepaniak: To jest ciekawe zjawisko. Zauważyłem to wśród znajomych - że faceci oceniają kobiety wyżej, ale tylko dlatego, że jest to kobietą. Dlatego zawsze im mówię, żeby przyjąć, że 5/10 to przeciętna, 10/10 nie istnieje, 9/10 to modelka, a każda poniżej przeciętnej to 4/10.

To zaburzone myślenie, że kobieta, jak jest przeciętna, to ma 6 i więcej.

ps ta na obrazku jest max 3/10
  • Odpowiedz
9/10 to modelka

@Ecooo: i to topowe modelki victoria secret, a byle kukoldzina tyle daje każdej nieulanej babie, potem się w główce przestawia przecietnym juleczkom i wydaje im się że Brad Pitt z czasów Fight clubu należy się jak psu buda. Kukoldy to dosłownie rak z przerzutami.
  • Odpowiedz
i to topowe modelki victoria secret

@lord-nihilus: O to to. Jak ktoś jest 9 czy 10 na 10 to jest już bardzo dużo i takich ludzi w populacji jest po prostu mało. Większość to przeciętniaki. Tak wygląda rozkład tylko niektórym s----a uderza do głowy i zawyżają noty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
9/10 to modelka

@Ecooo: nie żeby coś, ale np. dla mnie spora część modelek jest obleśna, a jeszcze bez makijażu to nic tylko worek nakładać.Pic rel jako przykład- przecież z twarzy to typowe 2/10, a to jedna z czołowych modelek światowej klasy xD Tzw. "ciekawa uroda" xD
Plp_ - >9/10 to modelka

@Ecooo: nie żeby coś, ale np. dla mnie spora część modelek j...

źródło: images (18)

Pobierz
  • Odpowiedz
@Plp_: @Plp_ O Jezu, no to wyobraź sobie taką modelkę, która ci się podoba, albo kobietę z zawodów Miss, która ci się podoba. Jakby, to nic nie zmienia
  • Odpowiedz