Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +143
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

https://youtu.be/nTczKrxfa6g?list=RDnTczKrxfa6g
#eu5 #paradox #eu4
źródło: image
Pobierzgrasz w eve?
@voov100: gram ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gwyddbwyll: ale wiesz, że już nie ma chowania mechanik za płatnymi DLC? DLC to będzie tylko flavor do krajów/regionów. Nie chcesz grać w Azji, to nie kupujesz DLC bo nie ma po co, a nowe mechaniki dostaniesz z darmowym patchem. To jest dość uczciwe podejście gwarantujące kolejną dekadę rozwoju gry, a z każdej strony słychać, że to jest doskonała
@Drmscape2:
źródło: nigdy-sie-malpy-nie-naucza-kapitan-bomba-cytat
PobierzJedyne i w sumie najważniejsze o co można mieć obawy to słaba optymalizacja, może być powtórka ze Stellarisa - mid oraz end game może być niegrywalny nawet na porządnym sprzęcie, z czasem to pewnie ogarną.
Tak, kupiłem i zostałem wydymany (
@bachuxd: Zrobili to nawet wstecznie w eu4 dodając kluczowe mechaniki z DLC wszystkim w darmowym patchu i taki model też funkcjonuje w chociażby Vic3. Jasne, może się okazać, że DLC doda jakiemuś krajowi w ramach jakiejś mechaniki dodatkową opcję, ale sama mechanika zawsze będzie dostępna dla wszystkich z samą podstawką.
Nie będzie na przykład tak jak w eu4 na pewnym
Ja tam osobiście nie mam nic przeciwko takiemu rozwiązaniu, ale no mylisz się po prostu.
Ostatnie dwa większe DLC do vic 3 dodały mechaniki nie dla konkretnych krajów,