Wpis z mikrobloga

@HondaCivic: absolutnie nie moj typ gry, nigdy nie gralem w jrpg. Przy pierwszych walkach prawie sie odbilem. Ale jak juz zaczailem o co tam chodzi to wsiaklem. Piekna gra.
Towarzysze spokojnie na miare tych z pierwszego Dragon Age. Nie da sie ich szybko zapomniec. Polecam
  • Odpowiedz
@HondaCivic wybitna pozycja, jaralem sie jak dziecko pomimo bycia starym chlopem, swietnie napisane postacie, fabula. Piekny swiat. Jedna z niewielu gier, ktore mnie wciagnely. Myslalem, ze to problem.ze mna, ze zadna gra nie daje mi juz przyjemnosci, ale mylilem sie, po prostu wiekszosc to szmelc i trzeba szukac wlasnie takich gier jak Expedition 33.
  • Odpowiedz
  • 0
@HondaCivic pod względem "pisarskim" jedna z najlepszych gier jakie powstały. system walki ujdzie, jak za trudny to są mody na to.

graficznie tak sobie, wiele bolączek ue5 widać.
  • Odpowiedz
@HondaCivic: Mnie zupełnie nie podeszła. Za muzykę zdecydowany plus, ładnie też wygląda, ale to tyle. Historia okropnie banalna, rozgrywka też słaba, postacie w ogóle mnie nie ujęły, nie zainteresowały. Ale ma dużo fanów, więc może Ci podejdzie.
  • Odpowiedz
@HondaCivic: @riv8 Gra jest absolutnie przecudowna, przy czym początkowo też się odbiłem przez niemożność parowania, przeszedłem se dwie inne gierki, wróciłem, naumiałem się parować i pykło, wsiąkłem bez reszty. Podpowiedź do parowania - wsłuchajcie się, w tym ułamku sekundy na sparowanie zawsze jest charakterystyczny dźwięk + bardzo pomaga opcjonalne wyzwanie parowania z nauczycielką tańca Danseuse na późniejszym etapie gry (w lokacji Zamarznięte Serca - nie idźcie tam przed odblokowaniem
  • Odpowiedz