Wpis z mikrobloga

@amakuta:

Takie obrażanie dla obrażania

Tymczasem kiszak "wyjaśniający" widza przez 26 minut lub nagrywający filmik o Gothicu. xD Also, przecież Maciek z Czatu zwyczajnie wrzuca shoty, nie obraża nikogo.
  • Odpowiedz
@Huptys: O właśnie, co te psy mają z tym "starym" lub "ojczulkiem"? Ostatni raz takie określenia słyszałem odnośnie Makuły, ale było to używanie ironicznie, żeby ten się w------ł i dawał bany na twitchu (nim jego samego zbanowano). To są jacyś synowie samotnych matek, że w estrogenowym draculi upatrują brakującego ojca?
  • Odpowiedz
@amakuta: rzeczy ważne wg ludologów - komentowanie filmów innych twórców, siedzenie przed kompem, żarcie ziemniaczków i wycieranie odbytu mydłem
@Huptys to jest naprawdę sekta, tak samo jak nitrozyniak dla swoich był wuja. Oni są nie do odratowania. Mam głupią nadzieję, że oni w większości chociaż mają po naście lat XD
  • Odpowiedz
@amakuta: widz kiszaka piszący o obrażaniu dla obrażania względem kanału który wrzuca shoty w których kiszak obraża ludzi bez powodu to jest jakiś peak braku samoświadomości, niby ten osobnik ma uszy i oczy, ale ich nie używa
  • Odpowiedz