Aktywne Wpisy
Polina2137 +13
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
tomasztomasz1234 +241
Wiecie że kaliski ginekolog - ten od 2,5 mln zł z NFZ - wykazywał stratę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Patrzcie, co odkryłem: Prof. Dariusz Samulak prowadzi spółkę Doctor sp. z o.o. Wykazała ona za 2023 ok. 2,5 mln zł przychodu z NFZ. Jednak na czysto nie zarobiła ani grosza. Zadeklarowała stratę w wysokości ponad 105 tys. zł..
Źródło: sprawozdanie z działalności Spółki za
Patrzcie, co odkryłem: Prof. Dariusz Samulak prowadzi spółkę Doctor sp. z o.o. Wykazała ona za 2023 ok. 2,5 mln zł przychodu z NFZ. Jednak na czysto nie zarobiła ani grosza. Zadeklarowała stratę w wysokości ponad 105 tys. zł..
Źródło: sprawozdanie z działalności Spółki za
źródło: strata1
Pobierz

#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTo niesamowite w jakim wyparciu żyją baby
A w przypadku wojny to pewnie obie płcie mają wybór, prawda?
O takiej trywialnej sprawie jak równy wiek emerytalny nawet nie będę wspominał.
@krystian-stepaniak, im chodzi o to, że jak dały się zalać jakiemuś Sebie na dysce w gimbie, a ten jak zalał to poszedł do ziomków to one wychowają syna tak, że nawet po spuszczeniu
Limit jest równy- obie płcie mają taki, jaki mogą nosić bez szkody dla swojego organizmu.
W przypadku wojny mobilizacja powinna obejmować obie płcie, z wyłączeniem matek.
Wiek emerytalny powinien być zrównany, można rozważyć 1 rok w dół za każde dziecko.
A jak z wiekiem emerytalnym pary, w kt9rej baba poroniła, albo u par, które są bezpłodne?
Nie masz 'przepisu' na równość tylko stosujesz zagrywki.
Dzięki, kolejny raz rozmowy o równości z ludźmi mnie nie zawiodły.
No, jak weźmiemy skinnyfata 50kg z wysportowaną 70kg to będzie różnica.
To taki skinnyfat powinien szukać roboty, tam gdzie nie musi dźwigać. A jak nie ma takiej możliwości, to porozmawiać z przełożonym, że nie jest w stanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja mam dwa rozwiązania, żeby było IDEALNIE równo, ale myślę, że nie spodobały by się zarówno kobietom jak i mężczyznom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)