Aktywne Wpisy

Medokin99 +619
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
wscieklykabanos +508

Szanujesz Plusujesz
Wyjcie silniczki, tuskoboty, giertychoboty wyjcie, ujadajcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpodludzi
źródło: rymanowski
Pobierz@Cosipi: przecież on sie na niczym nie zna, nigdy nie oponuje w wywiadzie, ani nie wyjaśnia tego co mówi jego gość
@g-jabcd: A kto pisze o "naprostowywaniu gościa"? Chodzi o to, by np. zapytać o źródło, albo wskazać, gdy ktoś mówi nieprawdę, a fakty są znane. Dziennikarz to nie jest statyw na mikrofon.
Ty jesteś pewien, że to lewicowej
zdecydowanie jest oazą
@wstanczyk: a kto jest szurem zdecyduje oświecone sterylne gremium
@Cosipi: Tak, tak, już to słyszałem przy okazji Jaruzelskiej, że jaka ona spokojna i w ogóle Oriana Fallaci (XDDD) i skończyła ze swoim kanałem jako hub konfederacko-konserwatywny XD. Ci ludzie węszą po prostu na co jest popyt i nie kierują się etosem dziennikarskim, tylko robią entertainment.
źródło: unnamed
PobierzKomentarz usunięty przez autora