Aktywne Wpisy

km00787 +634
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Prawda jest, że Ukraina dziś dokonała przypadkowo zapewne ale zbrodni wojennej na cywilach.
Powyższy użytkownik dodał mnie do czarnej listy bo napisałem prawdę? xD W dodatku twierdził, że to statek Liberyjski (bandera nie ma nic do właściciela).
Fakty są takie:
Ukraina zatakowała dziś terminal cywilny.
W terminalu był zacumowany statek należący do armatora z Unii Europejskiej.
https://pavomaritime.com
Terpsitheas 18, 12351 Agia Varvara, Greece
Na statku byli sami cywile.
Na statku nie było żadnego Rosjanina ani osoby z byłego związku radzieckiego.
Potwierdzenie w komentarzach
#wojna #ukraina #rosja
źródło: temp_file3552358054488994616
PobierzNie, nie mogą "walić we wszystko". Prowadzenie wojny obronnej nie zwalnia ich z obowiązku przestrzegania prawa międzynarodowego.
Podobne kretyński teksty były w przypadku ukraińskiej rakiety w Przewodowie. Tam też imbecyle próbowali to tłumaczyć "no w sumie wina Rosji, bo to oni zaatakowali"
Bo nie wiem o jakim transporterze Wy mówicie radarowym ;)?
Tym co się zabiera do szalupy - Search and Rescue Transponder.
Jak ten miał wyłączony to dobrze. Kiepsko by było jakbygo włączył ;)
AIS - to się używa do pokazywania swojej pozycji i przeznaczenia w nawigacji na morzu. To też rodzaj transpordera ale potem coś jest tłumaczone z ruskich stron i nie wiadomo
źródło: temp_file9130455575612190981
PobierzTymczasem jak kraj jest w stanie wojny to wszystkie loty omiajają konflikt szerokim łukiem natomiast flota morska wyczuła pieniądz i sprzedała się bez poszanowania życia dla swojej załogi i cumuje w porcie agresora aby napchać kieszenie jak
Ale o czym Ty piszesz? Mam nie krytykować Ukrainy za zachowanie w sprawie Przewodowa, bo jest "ofiarą"? Bycie ofiarą zwalnia z jakiejkolwiek odpowiedzialność według Ciebie?
Masz ujemne IQ czy co? xD
A gdzie ja o tym pisałem? Umiesz czytać? Napisałem że "nie, Ukraińcy nie mogą walić w co chcą"
Jeżeli jesteśmy jako NATO w wojnie z Rosją(jak to zdaje się propaganda rosyjska twierdzi) to wygląda na to ludzi robiących interesy z rosją trzeba uznawać za zdrajców stanu.
Rosja od początku atakuje infrastrukture ukrainy, nie licząc się ze stratami w cywilach. W rezultacie
@Caracas: przecież pasuje na 100% - statek nie przewiezie rosyjskiej ropy, Rosja nie dostanie za nią $ i nie będzie miała środków na kontynuowanie wojny. Co ci nie gra?
@In_thrust_we_trust: ależ to najprawdziwsza prawda - gdyby Rosja nie zaatakowała Ukrainy, nie byłoby ofiar w Przewodowie. Czyżbyś się z tym nie zgadzał?
Koncepcja w prawie międzynarodowym
Szkody kolateralne spowodowane w wyniku aktu agresji międzynarodowej są przypisywane agresorowi, zgodnie z zasadami prawa międzynarodowego, w tym jus ad bellum i odpowiedzialnością państwową za bezprawne użycie siły.
Udowodnij, że na tym statku nie było broni / amunicji / mat. wybuchowych / substancji do wytworzenia takowych
Jak były, to masz odpowiedź :)
@ipkis123: xD
Zdejmij proszę te ukrofilskie okulary i poczytaj o korupcji która tolerowal, toleruje i tolerować będzie