Aktywne Wpisy
alibaski +421
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lolenson1888 +84
Od kilku dni w polskim internecie jest gigantyczny kwik o tę grafikę.
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
źródło: e3e8b5c9aace5a93c95bdbdc6c67ce8ebac3d0b7efda822d48727dd6207f1483
Pobierz

A najgorsze że nawet dość mocno to rozważałem, ale jednak konsumpcja wygrała
troche #gielda troche #gownowpis, ale może kogoś czegoś nauczy ten wpis
#samochody
Komentarz usunięty przez autora
@Bartekc7: Najlepsze, że potem kolejne lata pracowałem jeszcze więcej, ale nic nie zainwestowałem, tylko jeździłem jak ten Janusz na budowie z pustą taczką co nie miał czasu nic załadować xD I dopiero w zeszłym roku zacząłem inwestować i trejdować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@derivatives na szczęście taki ze mnie dusigrosz w tym temacie, że ja takiego błędu nie popełnię
w sumie akurat ominęły Cię wzrosty, ale jakby była bessa to byś się cieszył, że jednak auto kupiłeś xD
szkoda ze wtedy nie wchodzilem grubo
to byly lepsze okazje imo niz dzisiejsze
Polecam książkę o osobliwym tytule „śmierć z zerem na koncie”. Tytuł dość przewrotny, bo nie o
Ale też trzeba pamietać że przez długą hossę stajemy się zbyt pewni siebie. Kiedyś przyjdzie bessa i zrewiduje nasz mental.