Aktywne Wpisy

MonazoPL +127
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
gonzo91 +33
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

XDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
nie jesteś w stanie mnie obrazić bratku skoro samasz tak głębokie braki w historii swojego kraju. Poczytaj najpierw, może nie tylko o Polsce ale o całej Europie i narodzie "wybranym" a potem kieruj inwektywy e moją stronę ok? @Niewiemja
źródło: fghgf
PobierzDo tego AI nie napisało niczego innego co ja bym nie zawarł w swoim poście :)
@WH40K: Pewnie że były. Ja mam napięcia z sąsiadami polakami, nie jest to nic nowego. Ale poza tymi napięciami które ludzie niezależnie od narodowości między sobą generują jakie były z nimi problemy? Że trzymali sie razem? No k---a. Chciałbym żeby Polacy za granicą robili podobnie. Że potrafili w biznes lepiej niż my? Z zawiści źle o nich piszesz?
a po co ich wspierać? każdy na nich pluje
@Niewiemja: No problem był z tym, że mieli oddzielne prawo i np. brak