Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niewiemja

@MazurskiSmak: Merytoryczny komentarz godny debila

nie jesteś w stanie mnie obrazić bratku skoro samasz tak głębokie braki w historii swojego kraju. Poczytaj najpierw, może nie tylko o Polsce ale o całej Europie i narodzie "wybranym" a potem kieruj inwektywy e moją stronę ok? @Niewiemja
  • Odpowiedz
@Niewiemja: Tak, była. Napięcia były już jednak przed wojną i nie ma czego tu ukrywać.
Do tego AI nie napisało niczego innego co ja bym nie zawarł w swoim poście :)
  • Odpowiedz
Napięcia były już jednak przed wojną i nie ma czego tu ukrywać.

@WH40K: Pewnie że były. Ja mam napięcia z sąsiadami polakami, nie jest to nic nowego. Ale poza tymi napięciami które ludzie niezależnie od narodowości między sobą generują jakie były z nimi problemy? Że trzymali sie razem? No k---a. Chciałbym żeby Polacy za granicą robili podobnie. Że potrafili w biznes lepiej niż my? Z zawiści źle o nich piszesz?
  • Odpowiedz
Pewnie że były. Ja mam napięcia z sąsiadami polakami, nie jest to nic nowego. Ale poza tymi napięciami które ludzie niezależnie od narodowości między sobą generują jakie były z nimi problemy? Że trzymali sie razem? No k---a. Chciałbym żeby Polacy za granicą robili podobnie. Że potrafili w biznes lepiej niż my? Z zawiści źle o nich piszesz?

@Niewiemja: No problem był z tym, że mieli oddzielne prawo i np. brak
  • Odpowiedz
  • 8
@Niewiemja: ja mam problem z tym zr morduja dzieci tak samo jak naziści a jak o tym moeisz to cyk antisemitism. Zabili wolontariusza z polski i polska nie zrobila nic. Tylko czego spodziewać się po sikorskim ktory przy tej konkretnej nacji boi się odezwać
  • Odpowiedz