Wpis z mikrobloga

Mam ból d--y, że 3 lata temu zamiast kupić taniego auta i reszty zainwestować, to kupiłem drogie auto, bo to zawsze było moje marzenie.
A najgorsze że nawet dość mocno to rozważałem, ale jednak konsumpcja wygrała

troche #gielda troche #gownowpis, ale może kogoś czegoś nauczy ten wpis
#samochody
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@derivatives: a ja jeżdżąc złomami (jeden to z 98 roku nawet XD) czasem chciałbym mieć auto z salonu i mnie korci, ale jedyne co mnie powstrzymuje to to, że mam mieszkanie w centrum miasta i nie mam parkingu podziemnego, bo to blok z początków lat 2000/końca 90 i boję się, że mi r---------a samochód xd dopóki nie sprzedam mieszkania i nie kupię sobie domu jednorodzinnego, to będę gruzem jeździł xd
  • Odpowiedz
@polllk tak , bo opcje to magiczny instrument na których każdy tylko zarabia i właśnie odkryłeś i wyjawiles wykopkom z tagu #gielda złotego gralla zarabiania na rynkach

xdd
  • Odpowiedz
znam takich ludzi, siedzieli całe lato u niemca żeby wrócić i kupić kałdi za 80% kasy a resztę wcisnąć w naprawy

@Czerwone_Stringi: Takich akurat jest całkiem sporo. Bo przecież oni nie będą jeździć byle czym a później się okazuje, że to co kupili jest jednak tym byle czym. Ostatnio ktoś na wykopie kilka osób się rzucało, że oni wolą kupić audi a6 rocznik 2008 bardziej niż nowego opla, jakieś renault
  • Odpowiedz
  • 0
@Vestor: nie będę mówił jakie auto, bo dość rzadkie. Nie chcę żeby mnie stalkowali.
Sporo wzrostów mnie ominęło, ale w marcu się załadowałem na spadkach więc teraz już nie jest źle. Ale boli że mogło być dużo lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz