@straszny_cham: Jak można zachowania obcej osoby przekładać na własne poczucie wstydu? Musiałbyś się wstydzić od rana do wieczora, biorąc pod uwagę ile skrajnych zachowań jest w około ciebie.
: Nie no k---a to całkiem normalne wszystko xD Stawianie dobra psa nad dobrem człowieka, niszczenie rynku nieruchomości też wporzo no i ustawianie list do publicznych ładowarek elektrycznych też spoko. Czemu nie?
W jaki sposób posty na wykopie ukróciły te procedery? Ja daję #psy na czarno i nie widzę stawiania ps ponad człowiekiem. Można wyjechać do kraju z wolnościowym rynkiem nieruchomości. A ładowarki powinny zostać zlikwidowane bo elektryki
melexiarze, psiarze, deweloperuchy... szukanie grup do szkalowania w toku widzę xD
@Issac: Jedno was łączy - robicie patologię i winicie "nagonkę". Jeszcze kacapów dopisz do listy, oni też niewinni i "za co ci Ukraincy tak nas nienawidzą".
@Niebadzksieciem Ja użytkuje EV i nie mam problemu z ładowaniem. Ładuje z siłu 11kW w domu i codziennie auto do Fulla naladowanne. A co do ładowarek na trasach nie ma żadnego problemu po 1.60-2.1zł ładujesz. Problem jest z Teslą bo oferuje darmowe ładowanie. To chyba jasne że ludzie będą januszować. Tak jak pisze weź zaoferuj darmowe paliwo na stacji zobaczymy czy będzie inaczej. Ale co kanister jak jesteś oferma i Ci
@Pedzel_Washington: generalnie to jest mega spoko rozwiazanie, jak sie ma swoj dom, swoją stacje ładowania, fotowoltaike i magazyn energii, no i tylko do jezdzenia po miescie ew. Troche poza. ¯\(ツ)/¯
super sprawa w blokach i nowych mieszkaniach deweloperskich.
@Niebadzksieciem: Ale elektryki nie są do bloków bez prywatnych ładowarek. Elektryka się kupuje jak masz panele i gdzie postawić ładowarkę i wtedy to jest super rozwiązanie.
Reszta to zjeby jak ci którzy do jazdy po mieście kupują krowę która się na jednym miejscu parkingowym nie mieści.
Ale co kanister jak jesteś oferma i Ci braknie paliwa to jedziesz po kanister równie dobrze mogę Ci napisać że jak jesteś oferma i wiesz że nie dojedziesz to podjeżdżać pod kogoś dom, płacisz mu 100zl i się u niego podłączasz pod gniazdko.
@jajcek: Tylko że z kanistra "ładujesz" w 5 sekund, a w twoim przypadku musiałbyś u kogoś na chałupie siedzieć na wolnym ładowaniu. To już pociągiem wyjdzie szybciej.
Ale elektryki nie są do bloków bez prywatnych ładowarek. Elektryka się kupuje jak masz panele i gdzie postawić ładowarkę.
@Gjbgghbhhjj: tak, tylko widzisz że tutaj ludzie mówią że elektryk jest wygodniejszy od spalinowego nie ważne co i jakie masz warunki. A jak wspomnisz o sytuacjach gdzie nie ma warunków na elektryka to jesteś nazywany dzień, jak tutaj ja :)
Ale co kanister jak jesteś oferma i Ci braknie paliwa to
@Gjbgghbhhjj Ale człowieku o czym mowa. Nigdy nie miałem sytuacji że brakło mi paliwa w trasie. No trzeba być jełopem żeby do takiej sytuacji doprowadzić. Naładujesz w 5s jak najpierw dojdziesz do tej stacji kupisz kanister i wrócisz. To już wolałbym do kogoś zajechać i się z gniazdka doładować. Albo pod zakład i się z siły naładować w godzinę to obejdziesz 80-100km
tylko widzisz że tutaj ludzie mówią że elektryk jest wygodniejszy od spalinowego nie ważne co i jakie masz warunki. A jak wspomnisz o sytuacjach gdzie nie ma warunków na elektryka to jesteś nazywany dzień, jak tutaj ja :)
Ale sam piszesz że spalinowe są wygodniejsze od elektryków a teraz masz problem że ktoś ma inne zdanie xD Obecnie 60% ma warunki na posiadanie elektryka bo polowa Polski mieszka w domach. A
@straszny_cham: No ale jak poczekasz tam 2h czy tam ile, aż poprzednik skończy ładować to przecież to ty "jesteś następny" a nie osoba która się pojawi 15 min wcześniej.
#samochody #elektromobilnosc #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: IMG_5514
Pobierz@straszny_cham: Jak można zachowania obcej osoby przekładać na własne poczucie wstydu? Musiałbyś się wstydzić od rana do wieczora, biorąc pod uwagę ile skrajnych zachowań jest w około ciebie.
W jaki sposób posty na wykopie ukróciły te procedery?
Ja daję #psy na czarno i nie widzę stawiania ps ponad człowiekiem. Można wyjechać do kraju z wolnościowym rynkiem nieruchomości. A ładowarki powinny zostać zlikwidowane bo elektryki
@Issac: Jedno was łączy - robicie patologię i winicie "nagonkę". Jeszcze kacapów dopisz do listy, oni też niewinni i "za co ci Ukraincy tak nas nienawidzą".
@Niebadzksieciem: Ale elektryki nie są do bloków bez prywatnych ładowarek. Elektryka się kupuje jak masz panele i gdzie postawić ładowarkę i wtedy to jest super rozwiązanie.
Reszta to zjeby jak ci którzy do jazdy po mieście kupują krowę która się na jednym miejscu parkingowym nie mieści.
@jajcek: Tylko że z kanistra "ładujesz" w 5 sekund, a w twoim przypadku musiałbyś u kogoś na chałupie siedzieć na wolnym ładowaniu. To już pociągiem wyjdzie szybciej.
@Gjbgghbhhjj: tak, tylko widzisz że tutaj ludzie mówią że elektryk jest wygodniejszy od spalinowego nie ważne co i jakie masz warunki. A jak wspomnisz o sytuacjach gdzie nie ma warunków na elektryka to jesteś nazywany dzień, jak tutaj ja :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale sam piszesz że spalinowe są wygodniejsze od elektryków a teraz masz problem że ktoś ma inne zdanie xD Obecnie 60% ma warunki na posiadanie elektryka bo polowa Polski mieszka w domach. A
@Niebadzksieciem: ale p---------e. Zapomniałeś chyba co się działo jak gdzieś na stacji paliwo było 0,50 pln taniej niż gdzie indziej xd
Zresztą postaw dystrybutor z darmowym paliwem na miesiąc u siebie to dopiero zobaczysz dżunglę xd
@jajcek: elektryka też nie, bo mieszkam w bloku jak większość ludzi w tym kraju.