Wpis z mikrobloga

@Domelus: No z MILFami z Polski i zagranicy miałem, ale kto powiedział, że nie skorzystałem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Po prostu w pracy musisz ważyć ryzyko trochę bardziej niż być spermiarzem na każdego MILFa, który do Ciebie zagada.
Po za tym to były oczywiste sytuacje typu żartowanie ze mną, zapraszanie mnie do taxi i hotelu itp. itd.
  • Odpowiedz
@ByczekRozplodowy powiem Ci tak. Mieszkałem w Szkocji 6 lat i nie wydaje mi się, żeby Polki były inne od Szkotek. Kwestia wychowania i charakteru. Nie rozumiem tej nagonki na polskie kobiety bo widziałem dziewczyny zza granicy, które po prostu były dla mnie obrzydliwe z zachowania. Zauważyłem trend, który te młode kobiety podpatrują z tiktoka/itp. Teraz w modzie jest być zimną suką
  • Odpowiedz
@ByczekRozplodowy: pytasz, dlaczego kobiety są z-----e w ojczyźnie kukoldów pantoflarskich, w kraju który dał im największe przywileje w Europie, przy jednoczesnym braku odpowiedzialności, obowiązków, ponoszenia konsekwencji własnych działań?
  • Odpowiedz
@ByczekRozplodowy: bo młode laski mają w dupie luźne pogadanki przy piwie. masz je zdominować albo robić za niewolnika. a jak ci nie pasuje to niestety mają 100 pretendentów na twoje miejsce. zgrywanie "cold bitch" dobrze odsiewa maruszków, a zostawia graczy i podnóżki o których wspomniałem wyżej. natura.
  • Odpowiedz