Wpis z mikrobloga

• 0
@cocojambo210: Sorry, nie czaje.
@10129 no właśnie, zaczynam żałować, że zaczęłam używać, mimo to wiem, jak zawodne to jest narzędzie. Żenujące jest wracanie do domu i pisanie swoich żali do AI
  • Odpowiedz
Chlopa se znajdziesz w 5 min nawet jak masz szkaradny ryj

@Kotlet_z_Chabowy: W pięć minut to można znaleźć jakiegoś ruchacza z tindera albo desperata, który nawet jej nie będzie lubił. Większość ludzi wolałaby raczej być w udanym związku z dobrze dobraną osobą, a to już nie jest takie proste, ani dla kobiet, ani dla mężczyzn.
  • Odpowiedz
Większość ludzi wolałaby raczej być w udanym związku z dobrze dobraną osobą, a to już nie jest takie proste, ani dla kobiet, ani dla mężczyzn.

@choochoomotherfucker: IMO kobieta jednak ma łatwiej. Swoją drogą zastanawia mnie, czy jest jakiś portal, albo apka, gdzie można znaleźć takie zwykłe kobiety, a nie tinderówki wariatki. Może jakaś sympatia czy coś podobnego?
  • Odpowiedz
IMO kobieta jednak ma łatwiej.

@gnijacy_wypok: Może dlatego, że to częściej mężczyźni szukają kobiety niż na odwrót? Tzn. nie wiem, czy tak jest w rzeczywistości, ale jak czytam i słucham różnych historii, to takie mam wrażenie. Faceci częściej nie chcą być samotni, uważają, że jak nie mają dziewczyny, to coś jest z nimi nie tak itp. (i dlatego często też narzekają baby, bo wiążą się z byle kim). A dla
  • Odpowiedz