Aktywne Wpisy

cult_of_luna +148
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Dzisiaj wracam sobie od koleżanki na Bemowie do samochodu szybkim krokiem, bo zimno, a kurtka jeszcze nie zimowa i widzę trójkę młodych ludzi na ok. koło 20 lat jak we dwóch pchają samochód, a jedyna kobieta w tym towarzystwie próbuje go odpalić - bezskutecznie. Ogarnąłem szybko swoje auto, podjechałem, zaproponowałem, że mam kable i mogę im pomóc jeśli to akumulator padł. Bardzo się ucieszyli, powiedzieli, że już od 40 minut walczą z

Załączam zdjęcie złodzieja.
#polityka #bekazkonfederacji
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: d8a7432884811a-948-568-0-17-1773-1063
PobierzNatomiast Konrad Berkowicz, partia Konfederacja, jest złodziejem.
Zarazem Konrad Berkowicz, poseł partii Konfederacja, jest złodziejem i przyznał się do tego.
@alkoJezus: Wygląda jak wygląda. Ja tam bym Multipli nie powierzył komuś, o kim wiem, że jest politykiem. ¯\(ツ)/¯
To nieprawda. Złodziej celowo coś przywłaszcza, nie przez pomyłkę.
Naprawdę ktoś wierzy, że poseł z pensją 30k kradnie patelnię, jak może ją wziąć na biuro poselskie za friko?
Cholera wie jak było z Berkowiczem. Podejrzane są tłumaczenia i sam fakt, że on tych rzeczy finalnie nie kupił tylko oddał. Ma to sens?