Wpis z mikrobloga

@ish_waw gdybym go nie znał, nie wiedział że jest politykiem, to jak bym go spotkał na ulicy, wnioskując tylko z wyglądu to nie powierzył bym mu nawet Multipli do popilnowania
  • Odpowiedz
  • 0
@TV_personelu_niemedycznego_WUM Nie wiem skąd bierzesz te swoje teksty, bo nigdy nie słyszalem - pewnie od paskowego z pisiej TV. Nie napisałeś, jakie przestępstwo popełnił Giertych, więc rozumiem, że nie znasz takiego.

Natomiast Konrad Berkowicz, partia Konfederacja, jest złodziejem.
  • Odpowiedz
gdybym go nie znał, nie wiedział że jest politykiem, to jak bym go spotkał na ulicy, wnioskując tylko z wyglądu to nie powierzył bym mu nawet Multipli do popilnowania

@alkoJezus: Wygląda jak wygląda. Ja tam bym Multipli nie powierzył komuś, o kim wiem, że jest politykiem. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@ish_waw
To nieprawda. Złodziej celowo coś przywłaszcza, nie przez pomyłkę.
Naprawdę ktoś wierzy, że poseł z pensją 30k kradnie patelnię, jak może ją wziąć na biuro poselskie za friko?
  • Odpowiedz
@Vaclav: Ale co to ma do rzeczy? Wiesz ile było spraw, że jakiś sędzia coś podwędził? I na zdrowy rozum byś powiedział jak to, sędzia, który dobrze zarabia i ma prestiż kradłby kurde wiertarkę? A takie sprawy były.

Cholera wie jak było z Berkowiczem. Podejrzane są tłumaczenia i sam fakt, że on tych rzeczy finalnie nie kupił tylko oddał. Ma to sens?
  • Odpowiedz