@ish_waw gdybym go nie znał, nie wiedział że jest politykiem, to jak bym go spotkał na ulicy, wnioskując tylko z wyglądu to nie powierzył bym mu nawet Multipli do popilnowania
@TV_personelu_niemedycznego_WUM A za co dokładnie? Ten poseł popełnił jakieś przestępstwo, czy po prostu pisowcy go nie znoszą, bo ciśnie na ich powsadzanie do więzień?
@TV_personelu_niemedycznego_WUM Nie wiem skąd bierzesz te swoje teksty, bo nigdy nie słyszalem - pewnie od paskowego z pisiej TV. Nie napisałeś, jakie przestępstwo popełnił Giertych, więc rozumiem, że nie znasz takiego.
Natomiast Konrad Berkowicz, partia Konfederacja, jest złodziejem.
gdybym go nie znał, nie wiedział że jest politykiem, to jak bym go spotkał na ulicy, wnioskując tylko z wyglądu to nie powierzył bym mu nawet Multipli do popilnowania
@alkoJezus: Wygląda jak wygląda. Ja tam bym Multipli nie powierzył komuś, o kim wiem, że jest politykiem. ¯\(ツ)/¯
@ish_waw To nieprawda. Złodziej celowo coś przywłaszcza, nie przez pomyłkę. Naprawdę ktoś wierzy, że poseł z pensją 30k kradnie patelnię, jak może ją wziąć na biuro poselskie za friko?
@Vaclav: Ale co to ma do rzeczy? Wiesz ile było spraw, że jakiś sędzia coś podwędził? I na zdrowy rozum byś powiedział jak to, sędzia, który dobrze zarabia i ma prestiż kradłby kurde wiertarkę? A takie sprawy były.
Cholera wie jak było z Berkowiczem. Podejrzane są tłumaczenia i sam fakt, że on tych rzeczy finalnie nie kupił tylko oddał. Ma to sens?
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
Załączam zdjęcie złodzieja.
#polityka #bekazkonfederacji
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: d8a7432884811a-948-568-0-17-1773-1063
PobierzNatomiast Konrad Berkowicz, partia Konfederacja, jest złodziejem.
Zarazem Konrad Berkowicz, poseł partii Konfederacja, jest złodziejem i przyznał się do tego.
@alkoJezus: Wygląda jak wygląda. Ja tam bym Multipli nie powierzył komuś, o kim wiem, że jest politykiem. ¯\(ツ)/¯
To nieprawda. Złodziej celowo coś przywłaszcza, nie przez pomyłkę.
Naprawdę ktoś wierzy, że poseł z pensją 30k kradnie patelnię, jak może ją wziąć na biuro poselskie za friko?
Cholera wie jak było z Berkowiczem. Podejrzane są tłumaczenia i sam fakt, że on tych rzeczy finalnie nie kupił tylko oddał. Ma to sens?