Aktywne Wpisy
jacek7921 +1
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +237
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

źródło: aai09i
PobierzZatankowałem gaz i benzynę, poszedłem do kasy z oczywistą intencją zapłacenia za oba paliwa, jak ja to w słowa wtedy ubrałem to faktycznie nie pamiętam, niemniej zapłaciłem tylko za gaz (kartą, więc nie sprawdziłem kwoty) i sobie pojechałem.
Jako że za benzynę około 120zł nie zapłaciłem, to stacja zwróciła się do policji, do mnie zadzwonił dzielnicowy, opowiedział o sprawie, ja uregulowałem rachunek na stacji, kierownik
@budyniowy_hatifnat: niemożliwe... prawicowy konserwatywny poseł populista nie przestrzega deklarowanych wartości? Skandal!!!
Problemem jest bardziej obecnie niski standard społeczny, który jest akceptowany a dyskusja czy ukradł świadomie czy tylko a 50% bo się dygał tylko zasłania główny problem. Przyjmując mandat przyznał się do winy. Ten temat jest
@xfin: Ależ skąd. Złodziejem czyni "okazja" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hellfirehe: wyborne, zwłaszcza z dołączonym cytatem (。◕‿‿
Mógł nie przyjąć mandatu, sprawa do sądu i udowadniać ze nie ukradł (czyli że działał umyslnie), tylko nieumyślnie dopuścił się czynu zabronionego. Lub mógł przyjąć mandat 500 zł.
A na cześć z uwielbieniem berkowicza zniżę się do Twojego poziomu i odpowiem "twoja stara".
Bo za berkowiczem nie przepadam od B. Dawna
Co do pozostałej treści, jak inaczej interpretować Twoją bezkrytyczną ocenę POSŁA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ, który dopuścił się pospolitej kradzieży? Chyba, że po prostu pochwalasz popełnianie przestępstw lub wykroczeń kradzieży i sympatyzujesz z ich sprawcami.
Jedyne o co mi chodzi, że media i wykopki rozpływają się nad tym jakby c--j wie co to było, a tymczasem posłowie kradną setki tysięcy na biura poselskie, kilometrówki, na sprzedażach działek i części koło uja lata albo nie poświęca nawet minuty by się pochylić nad poważniejszym tematem
(śmieszne jest to, że zawsze jak się wdam w dłuższą dyskusje polityczną na wykopie, to zawsze się pojawi jakaś melepeta, która mnie
@budyniowy_hatifnat: Jakiś dłuższy czas emu, ze stokrotki coś wyniosłem nie płacąc za to, bo się zamyśliłem. Nikt nie zauważył. Ja zauważyłem jak wróciłem ze sklepu, że nie zapłaciłem (płacę kartą, sprawdziłem w aplikacji banku). Wróciłem do sklepu, zeskanowałem, zapłaciłem, poszedłem. Czyli też byłem złodziejem przez te