Aktywne Wpisy

Medokin99 +417
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
pablonzo +179
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: aai09i
PobierzBoże drogi jesteśmy straceni
@cienki137: afera jest o "kradzież" i ustalenie stanu faktycznego, nie o wartość.
Wartość kradzieży determinuje wymiar i długość kary. Udokumentowana i niezaprzeczona kradzież determinuje, że mamy do czynienia ze złodziejem, któremu nie można ufać ¯\(ツ)/¯
I tak samo bym powiedział o każdym innym polityku-złodzieju, albo sędzim-złodzieju, albo policjancie-złodzieju, albo lekarzu-złodzieju. Nie wartość, a fakt czyni
I tak, wysokość kradzieży i okoliczności mają znaczenie. Przypominam, że świeżo co pojawił się temat z działką pod CPK. Mam nadzieję że ci sami co tak zarliwie atakują berkowicza będą co najmniej tak samo grzali temat dawtony pisu i po ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cienki137: hahahah. Dobre. 390 pln. jak by ukradł za więcej, to można by grzać temat, ale jak ukradł za tak mało, to jest ok. Po prostu wiceprezes konfederacji jest takiem debilem, że kradnie małe sumy, zamiast milionów ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale aby ukraść miliony to trzeba mieć rozum i wykształcenie. A jak się jest
Konfiarze moga robić spiny na jego głupią akcje, a można bylo to po ludzku załatwić opłacając wyniesione rzeczy, ale pan poseł wolał by ochrona wezwała policje XD
źródło: 1000039316
Pobierz@cienki137: Ja też mam taką nadzieję - zresztą sam dzisiaj pisałem, że Tusk jako premier już powinien wyjaśniać tych swoich partyjniaczków powiązanych z Dawtonem i dotacje dla nich ¯\(ツ)/¯
Ja generalnie wymagam od polityków tego
Wielki kurna złodziej, naprawdę. Mój śp dziadek też złodziej, bo kurde kiedyś na stacji benzynowej ktoś go zagadał i zapomniał zapłacić. Spalić na stosie najlepiej. Jeśli intencjonalnie berkowicz ukradł zawrotne 390 zł to jest po prostu idiotą.
Co do pozostałych tematów to zgoda. Nie widzę zasypywania projektami przez Konfederację. Ani jakiejkolwiek merytorycznosci po stronie pisu i po. Akcja z alkomatami jedynie upewnia w przekonaniu, że oni wola się zajmować sobą niż sprawami ważnymi dla państwa i obywateli.
Miło mi czasem spotkać tutaj kogoś z kim można pogadać i opieprzyć każdą opcję, bo nie jest żadnym partyjnym fanatykiem.
Dwa to Bekowicz który pierwszy by za to kamieniował, a trzy prawicowiec w lewackiej Ikei która reprezentuje całe zło?