Aktywne Wpisy

MonazoPL +129
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +353
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

Cześć Mirki, mam pytanko — czy każdy tak ma, że jak zaczyna redukcję, to czuje się totalnie zmęczony? Obżerałem się ostatnie 3 tygodnie pod korek, a od poniedziałku trzymam michę na 2400 kcal przy 87 kg i 176 cm i czuję się totalnie wywalony z kapci.
Przykładowy dzień:
Pobudka 5:30, kawa, siłka
Około 10–11 śniadanie – 4 jaja na 5 g masła, kromka żytniego chleba i pomidorki koktajlowe
Na obiad ziemniaki z filetem i warzywa z patelni
Deser: skyr z jabłkiem i orzechami
Kolacja: sałatka z fetą, makaronem, słonecznikiem i sosem musztardowo-miodowym
Wychodzi około 2400 kcal / 170 g białka / 80 g tłuszczu, reszta węgle.
Robię 3 treningi w tygodniu i ok. 12k kroków dziennie.
Zawsze po wejściu na redukcję mam tak samo – kiepskie samopoczucie. Czy to może mieć związek z SIBO? Jak jem „co chcę”, to czuję się spoko, bez żadnych akcji...
#odchudzanie #dieta #mikrokoksy #mirkokoksy #redukcja #zdrowie #zmeczenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny