Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +25
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz
lokomotyva +35
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #cpk
źródło: 1000011119
Pobierz@Hrjk: Jeśli całą swoją tożsamość budujesz na rozliczaniu PIS'u a w praktyce wygląda to tak, jak poniżej, to jest to co najmniej wina poważnego zaniechania, jeśli nie coś grubszego.
źródło: Zrzut ekranu_20251029_080945
PobierzNo dawaj. Proszę. Co sie ma wydarzyć?
@Hrjk: Dosłownie masz listę pytań i wątpliwości, które wygodnie zdecydowałeś się zignorować xD
źródło: IMG_6869
Pobierz@archubuntu
Ale powiedz mi po co oni maja sie spieszyć z tym wszystkim?
Nie jesteś politykiem to nie rozumiesz. Cale g---o wyleje sie na pis na kilka miesięcy przed wyborami bo wyborca ma pamięć pantofelka, a pis może wszystko - kraść i twierdzić że
@archubuntu: Patrząc na system wyborczy w Polsce i partie obecne na scenie politycznej to kogo mam wybrać aby zastąpił PiS i PO
Moje poglądy
- zmniejszenie ingerencji państwa
@ipkis123: Ja to rozumiem. Mi bardzie chodziło o mechanizm dyskusyjny, gdzie piszę coś w temacie PO a koleś daje mi wrzutkę o PIS, jakby była jakimś argumentem przeciwko temu, co napisałem.
źródło: F56U8C8W4AApJvj
PobierzŚledztwo jest w prokuraturze i teraz piłeczka jest po tamtej stronie.
Lasek i Smolarz - to jest pytanie do nich. Przypominam tylko ze audyt w samym CPK zakończył sie w kwietniu 2024. Czy obejmował tylko działania spółki CPK,
źródło: temp_file6555184688879283741
Pobierz@Hrjk: Nie zastanawia cię to?
""Donald Tusk minął się z prawdą, twierdząc, że sprawa jest w prokuraturze "zgodnie z procedurami". Bo śledztwo wszczęto dopiero w poniedziałek, w dniu naszej publikacji."
"CPK czekał półtora roku z powiadomieniem prokuratury."
https://wiadomosci.wp.pl/bledy-polprawdy-zaniedbania-ujawniamy-jak-rzad-tuska-wyjasnial-sprawe-dzialki-dla-cpk-7215825903553120a
@Hrjk: na dwa pierwsze pytania Jadczaka odpowiedź jest prosta - informować o stanie faktycznym albo zamknąć jadaczkę i nie zmyślać ¯\(ツ)/¯
A jako premier i szef partii ma pełne prawo dyscyplinować swoich polityków (to tak odnośnie ostatniego pytania o współpracę z Dawtonem) albo wydać oficjalne oświadczenie.
Nikt mu nie każe ingerować w niezawisłość trójpodziału władzy, nawet przed tym przestrzegam,
@makaronzjajkiem: Teraz Ty manipulujesz, bo to nigdy nie był mój zarzut.
@Sarza01: No tak wyleje, że jeden temat mu przepadł a do tego traci wiarygodność z powodu opieszałości, która wydaje się podejrzana.
źródło: IMG_6911
PobierzTypowy Tuskoid jest typowy...