Wpis z mikrobloga

#bekazberkowicza #bekazkonfederacji
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo. #polityka
patryk-wuwuw - #bekazberkowicza #bekazkonfederacji
Ja na samoobsługowej dwa razy się ...

źródło: 9cd7a06cea0c3cfbe71a58c872238639304ed2fb99836b874e35de627e680f79

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kotlet_z_Chabowy: jakbym był pospolitym złodziejem, to bym zamknął mordę chociaż na 24 godziny. Tylko wyborcom konfederosji o IQ w okolicach temperatury pokojowej i standardach w okolicach Urali takie coś może imponować xDDD
  • Odpowiedz
Oczywiście. Jeszcze na mnie napluj i mocniej zwyzywaj. Bo się nie przykładam do darmowego wykonywania pracy za kasjera. Fajne rzeczy.

@kartofelek000007: to tam nie kupuj, kupując - zgadzasz się na takie zasady. Niezłe fikoły robisz, nie pasuje ci - nie idź, korzystając zgadzasz się na bycie kasjerem.
  • Odpowiedz
@patryk-wuwuw: Ciekawe jest że jest natentychmiast pojawił się dokładny wykaz przedmiotów to chyba der onet taki dokładny ? Przecież to tak dodaje rzetelności i podkreśla (nie ironia) szkoda k---a tylko że tylko w tym przypadku. Ciekawa medialna sytuacja Berkowicz absolutnie nie nadaje na posła to widać , pierwsze że nie zasłonił się immunitetem poselskim i a przede wszystkim nie umie kraść ...
  • Odpowiedz
Berkowicz do debil, ukradł by miliony jak Giertych z Polnordu albo jak Bąkiewicz czy Obajtek robił wały z Pisem to byłby bezkarny, a takto głupi połasił się na 400zł

@GangKobry: niestety, wsrod zlodziejow sa tez debile xD
  • Odpowiedz
@Kotlet_z_Chabowy ba, nawet spronsorowal WOŚP!!!!one111!!1!!
No i co z tego? xD W dalszym ciagu nie zmienia to faktu, ze walek jebneli pisowcy i to oni stoja za sprzedaza dzialki, o ktorej wspominasz. C-----e fikolki krecisz, serio xD
  • Odpowiedz
NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.

@patryk-wuwuw:
Nawet jeśli się zagapił (sam obstawiam na 80%), to tez pokazuje jego podejście do własności
XD
Bo jakoś dziwnym trafem mi na 5000 razy czy ile tam robiłem zakupu jakoś nic nie p--------m nawet przez przypadek (tak sądze).
  • Odpowiedz
@patryk-wuwuw: jesteś normalnym przedstawicielem społeczeństwa, taki patologiczny alkus i berkowicz ma za nic społeczeństwo więc za nic ma normy, no chyba że trzeba komuś coś wypomnieć to wtedy oczywiście że takowe istnieją tylko że nie dla niego, obrzydliwy okaz człowieka.
  • Odpowiedz