#bekazberkowicza #bekazkonfederacji Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo. #polityka
@patryk-wuwuw: Mi zdarzyło się wyjechać pełnym wózkiem z Castoramy, załadować do bagażnika, przypomnieć sobie, że nie płacilwl, załadować z powrotem ,.wrócić do kawy i zapłacić. No ale tam nie ma bramek.
@patryk-wuwuw Berkowicz do debil, ukradł by miliony jak Giertych z Polnordu albo jak Bąkiewicz czy Obajtek robił wały z Pisem to byłby bezkarny, a takto głupi połasił się na 400zł
@Idaho597 bo musiał mieć paragon na sztukę żeby bramkę otworzyć. Ale w zamyśleniu (zapewne o Wielkiej Polsce) nie zauważył, że wychodzi z pełnym wózkiem a zapłacił 4,99. No zdarza się.
@Idaho597: tym bardziej cała akcja jest nadęta, w IKEI przy wyjściach mają ochroniarzy, a sam sklep jest bardzo monitorowany. Zbyt dużo jest tam ekspozycji sklepowej. Nawet w tych przykładowych "pokoikach" jest mnóstwo kamer.
@patryk-wuwuw: w idealnym kraju ten osobnik siedzi razem z Telusem i pierdzi w paskami. Telus z "Daytoną" w jednej celi a Bekowicz w izolatce za Twitter owe zbrodnie przeciwko ludzkości xD
@patryk-wuwuw kretyn. Przecież są kamery a osoba będąca politykiem nie może sobie pozwolić na jakąkolwiek wpadkę wizerunkową. Jestem pewny, że w każdym sklepie z kasami tego typu siedzi conajmniej jedna osoba i gapi się w kamery albo jest już jakieś AI. Mi zdarzyło się w lidlu ukraść torebkę bo faktycznie zawsze przychodzę ze swoją a przed skanowaniem wziąłem, żeby ją zeskanować na końcu. I to faktycznie może być pomyłka a nie
@o__0: No Panie - Idziesz sobie do takiej IKEA ze swoim waranem, a tu chwila nieuwagi i nawet nie zauważysz jak ten od razu chcę wychodzić z jakąś komodo ヽ( ͠°෴°)ノ
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo. #polityka
źródło: 9cd7a06cea0c3cfbe71a58c872238639304ed2fb99836b874e35de627e680f79
Pobierzźródło: 123 (44)
Pobierz@patryk-wuwuw: Mi zdarzyło się wyjechać pełnym wózkiem z Castoramy, załadować do bagażnika, przypomnieć sobie, że nie płacilwl, załadować z powrotem ,.wrócić do kawy i zapłacić. No ale tam nie ma bramek.
Skąd to info?????
Mi zdarzyło się w lidlu ukraść torebkę bo faktycznie zawsze przychodzę ze swoją a przed skanowaniem wziąłem, żeby ją zeskanować na końcu. I to faktycznie może być pomyłka a nie