Wpis z mikrobloga

#bekazberkowicza #bekazkonfederacji
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo. #polityka
patryk-wuwuw - #bekazberkowicza #bekazkonfederacji
Ja na samoobsługowej dwa razy się ...

źródło: 9cd7a06cea0c3cfbe71a58c872238639304ed2fb99836b874e35de627e680f79

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Artic

Przecież są kamery a osoba będąca politykiem nie może sobie pozwolić na jakąkolwiek wpadkę wizerunkową.

xdddd żyjemy w tym samym kraju? Nic śmieszniejszego już dzisiaj nie przeczytam xd
  • Odpowiedz
Mi zdarzyło się wyjechać pełnym wózkiem z Castoramy, załadować do bagażnika, przypomnieć sobie, że nie płacilwl, załadować z powrotem ,.wrócić do kawy i zapłacić. No ale tam nie ma bramek.

@bigos555:
Mnie się zdarzyła podobna sytuacja właśnie w Ikei.
Pełna torba dupereli, zeskanowałem na kasie, przyłożyłem kartę do czytnika, zapakowałem torbę, i wyszedłem. Nie zauważyłem, że czytnik chciał jeszcze PIN.

Już w samochodzie byłem, jak zadzwoniła do mnie obsługa sklepu,
  • Odpowiedz
  • 25
zieeeew. Widzę, ze silniczki dalej przykrywają aferę z działka pod CPK

@Kotlet_z_Chabowy

Tak, jestem "silniczkiem", bo cisnę bekę z posła-oszusta i złodzieja,, który próbował dokonać kradzieży w markecie. XD Może ten poseł-złodziej też jest tym mitycznym silniczkiem i się podłożył, by zakryć medialnie jakąś tam aferę? Na pewno tak było, bo przecież nie mogło być tak, że facet jest po prostu zwykłym debilem i złodziejem... Musi być jakieś, drugie, trzecie i
patryk-wuwuw - >zieeeew. Widzę, ze silniczki dalej przykrywają aferę z działka pod CP...

źródło: inception-498-x-280-gif-md392pgdt845l1ef

Pobierz
  • Odpowiedz
kretyn. Przecież są kamery a osoba będąca politykiem nie może sobie pozwolić na jakąkolwiek wpadkę wizerunkową.

@Artic: Z drugiej strony mówisz o Polsce. Taki Ziobro czy Giertych chodzą wolno. Wałęsa broni Palikota itd. to są ludzie od dawna skompromitowani, a ci aktualnie przy władzy są zawsze nietykalni.
  • Odpowiedz
@patryk-wuwuw: Ja kilka razy miałem np w carefourze, że w sumie nie wiedziałem, czy coś się dobrze nabijało, czy nie, bo z każdej strony słyszałem podobne pikanie, a nie patrzę dokładnie w ekran kasy. W biedronce to ci jeszcze zwróci uwagę, że jest źle odłożone na wagę, ale w ikea nie ma takiej funkcji. Więc pomyłka może się zdarzyć.
Inna rzecz jednak zastanawia. Nawet jakby bramka zagwizdała, to sorki, faktycznie
  • Odpowiedz
@patryk-wuwuw kiedyś w Obi wziąłem metrówkę żeby coś pomierzyć i wsadziłem do kieszeni. Wyszedłem, zorientowałem się i wróciłem. Przekazałem ochroniarzowi wyjaśniając całe zajście. Jego mina bezcenna. Dzisiaj już wiem, co zrobiłem :)
  • Odpowiedz
@patryk-wuwuw
Ogólnie ten cały berkowicz to przygłup i smieszna akcja, ale to, jak ludzie grzeją i przeżywają jakis fakap na 200 zl w porównaniu do prawdziwych afer i ruchania Polaków na grube miliony to też niezła beka xd.
  • Odpowiedz