Wpis z mikrobloga

• 13
@novy123: Jak ty się sam pokazywałeś na strimach to wrzucają, a nie widziałam żeby zdjęcie twojej mamy ktoś wrzucał. Typie założyłeś sprawę o zniesławienie osobie której zdjęcie mamy teraz wrzucasz. Może mama Łukasza Ci powinna odpowiednie pisemko wysłać? Pamiętam, że zdjęcie zmarłego męża partnerki Meksyka też wrzucałeś.
  • Odpowiedz
  • 2
@novy123: Ja ciebie nie straszę. Tak się podniecasz tym wyrokiem w apelacyjnym, że uszczelka ci puściła i sam się pchasz w takie same wyroki. Pani Mama Łukasza powinna na Jana Pawła odpowiednie pisemko wysłać.
  • Odpowiedz
  • 8
@novy123: Nie boje się🙂 wysyłaj mi pisma od prawnika Przemka. Ktoś ode mnie odpowie na nie. Ty marian nie jesteś osobą której się należy bać. „Zapleczem” finansowym mnie też nie dasz rady postraszyć. Ja się sama z tobą i twoją żoną chce spotkać i się spotkam za te groźby i nękanie rękami szefita.
  • Odpowiedz
@novy123 kozak w necie, piz**a w świecie.
Ciekawe jak będziesz piszczał jak cię na ulicy dorwę....
A nie czekaj łazisz kanałami bo się wszystkich boisz
Nie znasz dnia a ni godziny koleżko
  • Odpowiedz
@MilaKa88: Wyobraź sobie, że jest poniedziałek i ludzie mają też inne rzeczy do roboty, niż ślęczenie na tym tagu 24/7 jak niektórzy. Stalkowanie i wrzucanie zdjęć rodzin jest obrzydliwe niezależnie od strony, o czym mówiłem już nie raz. Nawiasem potwierdziłaś to, co pisałem ostatnio. Wasze rodziny ktoś wrzuca i larum, jak grajewiaki wrzucały (tak jak Ty np. ponoć dziadka Irka), to wtedy było okej. Po tych samych pieniądzach jesteście.
  • Odpowiedz
  • 0
@TheNightManager: Ja rodziny Irka nie wrzucałam, wrzuciłam jego profil z publicznej grupy pewnego strimera na fb na której był właśnie z tego profilu. Wiedziałam, że Wulkanizator i Staszek to jedna osoba bo znam go od lat też z dc. Wyobraź sobie, że w niedziele niektórzy czasu też nie spędzają na tagu i nie mogą od razu zareagować tak jak to wczoraj zarzucałeś.
  • Odpowiedz
@MilaKa88: no piękny fikołek. Ty wystalkowałaś i udostępniłaś czyjeś dane, bo to nie była czyjaś rodzina, tylko rzekomy wykopek. Ty na tym tagu groziłaś mi i przynajmniej jednemu innemu typowi, że albo zaraz Ci wykop udostępni, albo już masz te dane. Także Twoje wpisy o reagowaniu są co najmniej zabawne, biorąc pod uwagę fakt, że sama w tym procederze bierzesz udział.
  • Odpowiedz