Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +56
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Huptys +15
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jest w Krakowie takie miejsce ze światłami, gdzie z Grota-Roweckiego wjeżdża się w Zachodnią. Rzadko kiedy widzę, by ktoś tam skręcał w lewo, 95% kierowców wykorzystuje je do zawracania, bo nawigacja Google chętnie podpowiada taki manewr. Jest z tym jednak mały problem. Jak myślicie, jaki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file5099494014764368077
Pobierz@MechanicznaPitaja: ale upewniasz się, że nic nie jedzie za tobą czy od strony innych skręcających? Bo ja mimo, że bardzo rzadko trąbię to na takich zawracających przede mną trąbię aż miło. A oni jakieś zdziwione miny robią i jeszcze pretensje potrafią
@MechanicznaPitaja: czyli na tych za tobą nie zwracasz uwagi i jak ktoś z tyłu jedzie to mimo tego zawracasz? Wiesz, że przez taki manewr ja za tobą muszę niepotrzebnie zwalniać podczas gdy powinienem móc się rozpędzać na luzie, bo mam bezkolizyjny
Nastepnym razem wstrzymaj się z takimi docinkami, bo jak widać wyszłaś na głupka.