Wpis z mikrobloga

@Huptys: jakby ktoś o rudym zrobił, to by się co najwyżej podniecał, że ktoś się nim interesuje bardziej niż jego rodzice.
  • Odpowiedz
@Huptys:

On nie wie na czym prawo cytatu polega

No tak, prawo cytatu polega na możliwości zaje*ania cudzego filmu w całości i wrzuceniu go na youtube XD
  • Odpowiedz
@Huptys: Tytuł filmu to "Rumuński głupi pies dręczy psychicznie biednych streamerów [...]" i pierwszym zdaniem jakie bohater wypowiada w tym filmie to "mnie wk*wia ten głupi pies".

Ciekawy jestem tylko czy są cyniczni i udają głupków czy po prostu tam był głuchy telefon i jak zawsze powtarzają każdy kolejny bardziej zmienioną wersję wydarzeń
  • Odpowiedz
@Huptys: ludolodzy, którzy wyzywają ludzi od idiotów, zj-bow, bezrobotnych, z patologicznych rodzin, sugerujący że ich matka piła w ciąży i wiele, WIELE więcej, teraz mówią o mówię nienawiści bo ktoś nazwał SZCZEKAJACEGO PSA Z CZTEREMA LAPAMI PSEM.
rancorn - @Huptys: ludolodzy, którzy wyzywają ludzi od idiotów, zj-bow, bezrobotnych,...

źródło: 1000052416

Pobierz
  • Odpowiedz
@Huptys: e snejki powiesz mi skąd pobrałem 22 minuty z drag queen kiszakiem? bo przysięgam, że ja to montowałem sam, ale może mam schizofrenię
poza tym w----------e filmów jak ktoś jest patologiczny, bo po to to robiłem już spełnia znamiona celu analizy krytycznej, nauczania, wyjaśniania lub prowadzenia polemiki, a to, że jutub jest platformą jankesów gdzie o copyrightach decyduje ten kto ma większy influence i hajs to już inna kwestia
kto-wie-ten-wie32 - @Huptys: e snejki powiesz mi skąd pobrałem 22 minuty z drag queen...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@rancorn: śmieszny zachowanie tych podludzi. Nie mają oporów wyrwać cię od najgorszych (chyba tylko gróźb karalnych nie praktykują względem widzów), a później płacząc że ktoś ich psami nazywa xdd
  • Odpowiedz