Wpis z mikrobloga

zmniejszają gramatury i testują czy ludzie się połapią, kiedyś grander miał osobne mięso dziś robią to ze stripsem po chamsku a stripsy kiedyś były 2x większe.
  • Odpowiedz
pamiętajmy, że ten jeden kawałek kurczaka jest jeszcze w panierce więc ostatecznie jego wielkość jest jakaś taka xd

FOTEL - pamiętajmy, że ten jeden kawałek kurczaka jest jeszcze w panierce więc ostate...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@niebieskimazak a weź k---a. Ostatnim razem jak tak byłem wziąłem longera i wyglądał dokladnie tak samo. Jestem przyzwyczajony do tego że w maku/KFC jedzenie mocno odbiega od tego jak wygląda na reklamie ale to już było mocną przesadą. I tak poszedłem zażenowany do obsługi i spytałem czy to jakiś żart i czy to naprawdę tak ma wyglądać a oni mi zrobili kolejnego dokladnie takiego samego xD od tamwgo czasu już tam
  • Odpowiedz
@slawek887: pracowałem tam 15 lat temu gościu więc wiem jak to wyglądało, a co to za problem zmniejszyć rozstaw noży czy cokolwiek żeby mniejsze kawałki ciął ? Mięso w granderze kiedyś było tak duże że wyłaziło z bułki.
  • Odpowiedz
pracowałem tam 15 lat temu gościu więc wiem jak to wyglądało

@19216811: G---o wiesz skoro piszesz takie pierdoły i tam nie pracowałeś, więc po co kłamiesz XD

a co to za problem zmniejszyć rozstaw noży czy cokolwiek żeby mniejsze kawałki ciął
  • Odpowiedz
@niebieskimazak: jakiś czas temu 10 km od mojego domu na trasie otworzyli KFC... po około pół roku tankując obok pomyślałem, że może skorzystam... kupiłem longera, jakiegoś burgera i udka, czy coś takiego... w longerze miałem połowę tego, co jest w znalezisku, w burgerze porównywalnie do tego co w znalezisku i jedynie udka były ok.... choć były za ostre same w sobie. Więcej tam nie zawitałem... i prędko mnie tam nie
  • Odpowiedz