Wpis z mikrobloga

@mtgosciu:

jestem pewny ze jeszcze 10-15 lat temu były dwa kawałki, lub jeden naprawde duży


Dokładnie. Pracowałem 3 tyg jako uczniak, żeby sobie zarobić na wakacje. Mięsko było po całej bułce. Ogólnie się nie stołuje w fastfoodach, ale przez długi czas mówiłem, że jak się już stołować to w KFC. Tak jak wtedy widziałem od środka to na nic nie można było narzekać. Obecnie w takim momencie polecam tylko SilverDragon
  • Odpowiedz
@niebieskimazak: Longer to zawsze była bieda, kurna jak w jakimś nie wiem, 2010 wracaliśmy z gimbazy to już wtedy lepiej wychodził Zinger czy jak ta podróbka mcchickena się nazywała, longer wiał chujem od samego początku.

Za to ostatnio widziałem pałki kurczaka w kubełku, to ja nie wiem skąd biorą takie małe kurczaki, bo keidyś to takimi dwoma dało się najeść.
  • Odpowiedz
@niebieskimazak: no i po co Wy do tego KFC chodzicie...
Afery w Danii i Czechach dot. podawania zepsutego mięsa
Niewielkie porcje za absurdalne ceny
Tłusto
Czujesz się źle po zjedzeniu niemal za każdym razem
A od 10 lat to taka padaka, że wszystko inne lepsze, buda wietnamczyka i psi kurczak zdrowsze niż
  • Odpowiedz