@niebieskimazak w KFC to się je tylko kubelki, i to bez tych bitesow czy jako one tam się nazywają. Jak nie ma mjensa z kością to zawsze połowa to sama panierka
@niebieskimazak: Poczekaj az zobaczysz stripsy xdddd KFC konkurowalo swoimi kuponami, ale w tej chwili to jest niesamowite oszustwo. Niektore produkty stracily TRZYKROTNIE na gramaturze
@niebieskimazak: miałem podobnie. Napisałem maila, wysłałem zdjęcia i otrzymałem w odpowiedzi kupony na 2 darmowe zestawy. Pisz do nich, kontakt jest na stronie KFC.
jestem pewny ze jeszcze 10-15 lat temu były dwa kawałki, lub jeden naprawde duży
Dokładnie. Pracowałem 3 tyg jako uczniak, żeby sobie zarobić na wakacje. Mięsko było po całej bułce. Ogólnie się nie stołuje w fastfoodach, ale przez długi czas mówiłem, że jak się już stołować to w KFC. Tak jak wtedy widziałem od środka to na nic nie można było narzekać. Obecnie w takim momencie polecam tylko SilverDragon
@niebieskimazak: Longer to zawsze była bieda, kurna jak w jakimś nie wiem, 2010 wracaliśmy z gimbazy to już wtedy lepiej wychodził Zinger czy jak ta podróbka mcchickena się nazywała, longer wiał chujem od samego początku.
Za to ostatnio widziałem pałki kurczaka w kubełku, to ja nie wiem skąd biorą takie małe kurczaki, bo keidyś to takimi dwoma dało się najeść.
@niebieskimazak: no i po co Wy do tego KFC chodzicie... Afery w Danii i Czechach dot. podawania zepsutego mięsa Niewielkie porcje za absurdalne ceny Tłusto Czujesz się źle po zjedzeniu niemal za każdym razem A od 10 lat to taka padaka, że wszystko inne lepsze, buda wietnamczyka i psi kurczak zdrowsze niż
#januszebiznesu
źródło: 1000107848
PobierzMnie po KFC ostatnio turbo bolał bebech, a jestem kebabo i chińczyko żercom, więc nie warto.
Pisz do nich, kontakt jest na stronie KFC.
"Przerost formy nad treścią"
jak można jeść KFC< kiedy jest popeyes xd
Dokładnie. Pracowałem 3 tyg jako uczniak, żeby sobie zarobić na wakacje. Mięsko było po całej bułce. Ogólnie się nie stołuje w fastfoodach, ale przez długi czas mówiłem, że jak się już stołować to w KFC. Tak jak wtedy widziałem od środka to na nic nie można było narzekać. Obecnie w takim momencie polecam tylko SilverDragon
Za to ostatnio widziałem pałki kurczaka w kubełku, to ja nie wiem skąd biorą takie małe kurczaki, bo keidyś to takimi dwoma dało się najeść.
Afery w Danii i Czechach dot. podawania zepsutego mięsa
Niewielkie porcje za absurdalne ceny
Tłusto
Czujesz się źle po zjedzeniu niemal za każdym razem
A od 10 lat to taka padaka, że wszystko inne lepsze, buda wietnamczyka i psi kurczak zdrowsze niż