Wpis z mikrobloga

@niebieskimazak strasznie blada ta panierka jak na KFC.
A co do wielkości kiedyś jak wisiało "tekstowe" menu na ścianie to przy każdej pozycji było podane minimum mięsa w danej pozycji. Sprawdź
  • Odpowiedz
@niebieskimazak: W Japonii wg internetu bo mnie nie stać by tam pojechać xD

Jak coś jest zareklamowane to musi być identyko w środku inaczej przegrana sprawa sądzie i spore kary @MG78 potwierdasz? Tak jest ze wszystkim czy tylko smakoyłkami w pudełkach ? czy to też obejmuje fast food?
  • Odpowiedz
@niebieskimazak: Tam to tylko tego grandera/zingera „warto” brać (smakuje jak smakuje), bo faktycznie mięso w kanapce jest. Tyle, że tam to sos jest drogocenny i dają go bardzo mało.
  • Odpowiedz
@niebieskimazak ja lubię sobie czasem zjeść, ale już tylko Grandera i jakieś skrzydełka. Kiedyś brałem boxa, ale odkąd nie wymieniają łagodnych kawałków na ostre to nie ma to sensu (tak samo w kubelkach). Kto w ogóle je łagodne kurczaki w KFC, przecież cały sens to właśnie ta ostra panierka.
  • Odpowiedz
@niebieskimazak to chyba było to bardzo dawno bo ja nie pamiętam żeby kiedykolwiek było większe, tanie kanapki w kfc to żart, tylko grander tam ma sens i nic więcej
  • Odpowiedz
@niebieskimazak: KFC to niestety od dawna się nie nadaje do jedzenia ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jedynie jak młody ma ochotę to czasem zajdziemy ze względu na to, że może sobie picie pomieszać z automatu. Jak nie sraczka to ból brzucha po jedzeniu i nie tylko u mnie. Wolę ostatecznie złotą mewę a lepiej dobrego chinola albo kebsa z zaufanego źródła.
  • Odpowiedz