Aktywne Wpisy

Tragiczna demografia nie wynika z cen nieruchomości i niskich wynagrodzeń. Wynika z nieodwracalnych zmian kulturowych, z prania mózgu urządzanego ludziom w social mediach, wynika z instagramów, tinderów, tiktoków i całego tego guana. A to co mamy teraz to dopiero preludium - pokolenia 2007+, czyli dzisiejsi 18latkowie, są tak kulturowo odmienni od naszych wyobrażeń że za kilka lat dzietność nie będzie oscylować wokół 1 tylko 0, możecie się dziś z tego śmiać

Varmandoble +31
Czy tylko mi się wydaje czy agrest poszedł w zapomnienie? Całe moje dzieciństwo i nastoletnie życie mieszkałem na wsi i ciotka miała mnóstwo drzew i krzewów z owocami, między innymi z agrestem. Pamiętam, że bardzo lubiłem to jeść, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć smaku. Chyba było trochę słodkie, ale nie za bardzo, trochę kwaśne. Nie przypominam sobie, żeby ktoś a najbliższej okolicy miał agrest, w przeciwieństwie do czereśni, wiśni, gruszka,

Wczoraj już się nie było można przyczepić do zestawienia danych statystycznych, więc zaczęły się wyzwiska. Wczoraj też usuwałem te komentarze. Dzisiaj również będę usuwać komentarze nienawistne, nawołujące do przemocy, tańczące na grobach lub takie które wskazują, ze ten post nie został przeczytany. Nie chcesz poświęcić czasu żeby coś przeczytać, to nie oczekuj że ja poświęcę swój żeby Ci odpowiedzieć.
W związku z tym, że wczoraj nie było statystyk, a część wykopków nadal nie zrozumiała po co te statystyki były mimo pisania o tym wprost dwukrotnie dalej musiała jechać z tematem aut i uprawnień, bo czuli że to daje im jakiś argument.
Pojawiło się również kilka fajnych komentarzy i konwersacji. Z częścią z Was doszedłem mniej lub bardziej do porozumienia. Problem pogryzień istnieje, są przepisy które w teorii powinny wychować część psiarzy mandatami, postępowaniami karnymi, odszkodowaniami, jednak policja bagatelizuje tego typu sprawy. Tutaj wiedzę największy problem, tzn. bezczynność policji powoduje poczucie bezkarności, a to prowadzi do patologii.
Ze wczorajszego dnia najbardziej zapamiętam dwóch typków którzy zaliczyli incydent że jak śmiałem śmieć usunąć ich komentarze MERYTORYCZNE, zakładali swoje wątki, a kiedy niewiele osób ich popierało to wówczas wracali pod mój post i dalej spamowali xD masa pisała, że usuwam komentarze które nie zgadzają się z moją narracją podczas gdy najbardziej plusowanym komentarzem był komentarz nieprzychylny, ale napisany z zachowaniem elementarnej kultury i podający argumenty drugiej strony. Najfajniejszy był koleś który w jednym ciągu płakał że usuwam wszystkie merytoryczne komentarze (również jego) które mają odwrotną narrację, a w kolejnym gratulował wyjaśnienia mnie przez innego komentującego xD
Zapraszam więc was dzisiaj jedynie na przegląd merytorycznych i usuniętych komentarzy zacietrzewionego tłumu z pochodniami. Coraz więcej osób zauważa również, że jest to jakiegoś rodzaju temat zastępczy. Dzisiaj zapraszam na przegląd merytoryki w wykonaniu #psiegryw #przegryw i pozwoliłem sobie zrobić wasz obraz.
#psy #psiarze #afera #bekazpodludzi #patologiazmiasta #polska #dailyreminder #hardtoswallowpill
źródło: FC69483E-6C9A-4D93-8715-5B74AD50DAF1
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: IMG_1922
Pobierz@o__0: Ok, nie wyraziłem się precyzyjnie.
Jak dostałeś realne statystyki z sanepidu to zaczalas razem gieremkiem podważać ich prawdziwość i inne fikołki xD