Wpis z mikrobloga

#przegryw Pierwszego dnia w szkole średniej, prawie cała klasa poszła na pizzę, żeby się lepiej poznać. Gdy ojcu powiedzialem w samochodzie żeby dał mi na pizzę, powiedział, Zaraz szybko pojedziemy do domu do matka ci ugotuje co zechcesz. Smuci mnie to jakoś nadal
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@midnightwanderer: rozumiem cię. Miałem podobną sytuację na koniec roku, z tym, że my mieliśmy długi. Nie chciałem mówić wcześniej o wyjściu po egzaminach, żeby nikt z rodziców mi nie marudził, że trochę alkoholu będzie xd. W dniu pożegnalnej integracji patrzę na swoje konto a tam 0 zł. Mama musiała pożyczyć sobie o czym mnie bezzwłocznie poinformowała, wiadomo było że odda ale na pożegnanie nie poszedłem. Pamietam do dziś to uczucie
  • Odpowiedz
gaslighting

@schweizer: nie masz pojęcia o czym piszesz, gaslighting to p-----c psychiczna. Jedyna osobaw tej sytuacji, która uprawia takie dziwactwa to jest OP a nie jego ojciec
  • Odpowiedz
@a__s najbardziej z rigczem tutaj. @Polnischefuhrer jakby to ująć, żeby bana nie wyłapać, może tak - twoja wiedza nt. psychiki wycofanych i zagubionych nastolatków jest jak gęstę w szambie - szoruje po dnie.
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: 30 zeta na pizzę raz na ruski rok dla nastoletniego chłopaka to fanaberie xDD. Z takimi mentalnymi januszami tu siedzimy. Jakoś na wódkę i p-------y w 90% tych biednych rodzin kasa zawsze się znajduje xD
  • Odpowiedz
@midnightwanderer Ja byłam na takiej pizzy jeszcze w wakacje przed rozpoczęciem liceum i powiem ci że to był totalnie poroniony pomysł. Niezręczna cisza była cały czas i trudno się dziwić, bo o czym ma rozmawiać ze sobą 20-30 osób, które widzą się pierwszy raz w życiu i których jeszcze nic ze sobą nie łączy.
Większy sens mają wycieczki integracyjne w drugiej połowie września.
  • Odpowiedz
Ja nie oski, po prostu chciałem ci wytłumaczyć, że to ty wyszedłeś na z---a w tej sytuacji. Stary nie miał kasy by ci fundować takie fanaberie, ale gdyby znał kontekst to z pewnością dałby ci pieniądze.

@Polnischefuhrer: kurła dyszke czy dwie nie miał żeby OP mógł się złożyć? chyba każdy tam nie kupował jednej pizzy na jednego łebka tylko kupowali jedną na kilka osób xD
  • Odpowiedz