Wpis z mikrobloga

@djtartini1 przecież to wszystko bzdety dla motłochu. Kiedyś artykuł na TVP o ludziach w drugim progu podatkowym był opatrzony zdjęciem gościa podjeżdżającego kabrioletem po prywatny odrzutowiec. Ten sam poziom fantazji
  • Odpowiedz
@djtartini1: Nawrocki to nie moją bajka, ale to już na serio szukanie dziury w całym xD

@Gh0st: To zależy jakie masz ogólne nastawienie do Nawrockiego i jak odbierasz ten artykuł, bo równie dobrze po tym screenie można to odebrać jako ciekawostkę albo reklamę tych zegarów. Zauważ, że OP sobie sam dopisał to "według Onetu jesteście złodziejami i miliarderami". Nijak to nie wynika z tego fragmentu.
  • Odpowiedz
@djtartini1: jeszcze jak napisali 1 tys. 990 zł xdddddddddddd
jezu można karola nie lubić ale bez przesady bo to jest poniżej dna i strzał w kolano, ja mam droższy zegarek, a jestem "nikim"
  • Odpowiedz
Pamiętajcie jak macie zegarek za 2 tys. zł to według Onetu jesteście złodziejami i miliarderami

@djtartini1: jakiś cytat na to stwierdzenie? Bo na screenie tego nie ma
  • Odpowiedz
  • 1
a gdzie napisali, że to złodziej czy miliarder bo nie widzę?

A że jest bogaczem, być może milionerem to akurat tajemnica poliszynela. No ale tak to jest jak się kawalerki za darmo dostaje

@Returned: @Darek08: no skoro kupił zegarek za 1 1000 990 zł to musi być miliarderem lub złodziejem, bo prezydent tyle nie zarabia.
  • Odpowiedz