Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +775
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Ksiega_dusz +93
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz

źródło: 561330718_24984295627857182_3032583936961923007_n
PobierzLepszy byłby żółty Garmin Fenix
źródło: 1
Pobierzźródło: Oficer sowiecki
Pobierz@Gh0st: To zależy jakie masz ogólne nastawienie do Nawrockiego i jak odbierasz ten artykuł, bo równie dobrze po tym screenie można to odebrać jako ciekawostkę albo reklamę tych zegarów. Zauważ, że OP sobie sam dopisał to "według Onetu jesteście złodziejami i miliarderami". Nijak to nie wynika z tego fragmentu.
źródło: image
Pobierzjezu można karola nie lubić ale bez przesady bo to jest poniżej dna i strzał w kolano, ja mam droższy zegarek, a jestem "nikim"
@naganiaczherculesa: Stąd tag #heheszki bo zrobiłem hiperbolę jak autor onetu. Co nie znaczy, że artykuł nie jest rakowy, a na zegarek za 1 tys 990 stać tylko miliardera
Maja pewnie stylebook, który każe im tak pisać
A że jest bogaczem, być może milionerem to akurat tajemnica poliszynela. No ale tak to jest jak się kawalerki za darmo dostaje
W sumie to jedno jest pewne a drugie możliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@djtartini1: jakiś cytat na to stwierdzenie? Bo na screenie tego nie ma
Komentarz usunięty przez autora
źródło: zegarek Błonie Polan 2
Pobierz@Returned: @Darek08: no skoro kupił zegarek za 1 1000 990 zł to musi być miliarderem lub złodziejem, bo prezydent tyle nie zarabia.