Wpis z mikrobloga

• 2
którym miejscu mowa o byciu złodziejem i miliarderem?

@xqwzyts: Ok przesadziłem z wypowiedzią, któa miała być absurdalna jak artykuł- stąd tag heheszki ale dowalili się niepotrzebnie z tym zegarkiem co jest śmieszne.
  • Odpowiedz
  • 2
ja sobie czytam Stankiewicza czy Jurasza na onecie

@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: Jurasz też dużo manipuluje, za dużo w ocenie sytuacji jego opinii, które podaje jako fakty, jego prywatnych wycieczek do konkretnych osób. Też dzieli świat na lewica prawica jako dobro i zło xD i no nie wiem dużo jest lepszych dziennikarzy w Polsce np. w Nowej Konfederacji czy DLR.
  • Odpowiedz
@djtartini1: W sumie plusik ode mnie dla Nawrockiego i jego PRowca za promowanie polskiej marki.
A nagłówkami z Onetu to nie bardzo bym się ekscytował. Oni żyją z kliknięć ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@djtartini1: zawsze mnie rozwala jak piszą "1 tys 990 złotych" zamiast po prostu "1990 złotych". Płacą im tam od każdej literki?

No i chyba dobrze, że prezydent nie ma zegarka casio za 90zł...
  • Odpowiedz
@djtartini1: W sumie to kancelaria prezydenta powinna mieć na stanie środków trwałych co najmniej 5 zegarków klasy Omega / Rolex - tylko po to żeby porządnie ubrać prezydenta odpowiednio do okazji (obojętnie czy to będzie Nawrocki, Komorowski czy Duda) - przecież gdy one będa na stanie kancelarii nic im się stać nie może.

A z drugiej strony jeżeli prezydent ma ochotę sobie kupić lepszego sikora (bo w końcu mało nie
  • Odpowiedz
  • 0
bo jak pisali o butach tuska czy trzaskowskiego tom miałęś dokładnie taką samą reakcję, totalnie nie jesteś hipokrytą co nie?( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Hylfnur: jakby napisali (a czegoś takiego nie widziałem) to bym ich wyśmiał tak samo. Nawet na tego Nawrockiego nie głosowałem, co nie przeszkadza mi nie być debilem jak dziennikarze Onetu.
  • Odpowiedz