Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +22
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

#psiarze #bekazpodludzi #psy
Jednak zgodzę się z tym, że większość ludzi nie powinna mieć psa.
@uytx no może nie są. Jeśli są beciakami, to są postrzegani jako podnóżki i element krajobrazu przynoszący jedzenie. XD
@uytx: a border collie?
@camelinthejungle: Może powinieneś napisać jakieś badania z przykładem twojego teścia jako super-alfe? To by zrewolucjonizowało naukę w tej dziedzinie. Mieszasz pojęcia i udajesz mądrego. Pies nie widzi w człowieku alfy, ale jest bardzo dobry w odczytywaniu mowy ciała, głosu czy postawy i dlatego właśnie "podporządkowuje się" koledze teścia. Skoro znajomi są po
Musisz mieć silny charakter, żeby w naturalny sposób wysłać zwierzęciu takie sygnały. A przede wszystkim nie bać
Inna sytuacja, inny border: szło sobie dwóch chłopów z borderem i ten bez psa szedł szybciej to pies chciał go wyprzedzić a jak ten bez psa przeszedł na czerwonym świetle a ten z psem czekał
@camelinthejungle: Nie, ty pisałeś o dominacji psa, roli psa w rodzinie jako przewodnika stada i facetach alfach, co jest wprost wyjęte z książek o teorii dominacji. To nie jest to samo co odpowiednia mowa ciała i zachowanie wobec psa. I tak, jak ktoś się boi psów to nigdy nie będzie ich dobrym właścicielem, ale nie trzeba być "alfą". Szkoląc
@Silklash: Zauważyłem wielu specjalistów od psów, w szczególności ostatnio.
Pojawiło się wielu znawców psów którzy jednak nie potrafią odróżnić jamnika od amstaffa bo gdy amstaff kogoś pogryzie to chcą zakazywać ludziom posiadania jamników. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli border uzna cię za stado to znaczy, że totalnie z------ś robotę jako opiekun. Border ma mieć przewodnika a nie stado. Człowiek to człowiek, owca to owca a ludzie którzy kupili bordera bo ładnie wygląda kończą później z pytaniami „nasz border zaczyna być agresywny, dlaczego?”.