Wpis z mikrobloga

Przegryw pisze, że jest przegrywem bo nie ma pracy. No kurva XD czyja to jest wina że nie masz pracy? Systemu? Kobiet? Szkoły? Co wy jeszcze wymyślicie żeby zdjąc z siebie odpowiedzialność?

Praca jest ale czesto c-----a ktorej nikt nie chce robic, jak ktos mowi ze ktos jest leniwy i pracuje fizycznie na 3 zmiany, to nie znaczy ze jest leniwy, poprostu to takiej gownianej pracy nie masz motywacji jak ktos ma
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: Nie, naszym przekazem jest, że brzydcy i głupi są odpychający i nie osiągną sukcesu. Są skazani na #przegrtw, natura. To widać po minach ludzi gdy mnie zobaczą, to ich obrzydzenie i te śmiechy gdy coś powiem. Obcy też gapia się na mnie gdy idę ulicą i pokazują palcem. Przyciągam wzrok bo jestem dziwny, nigdy tego nie zrozumiesz bo jestes normalny.

Coś jak czerwie, larwy much, albo
  • Odpowiedz
was nie boli to, że kobiety praktykują ONS i FWB tylko to, że nie robią tego z Wami

@FikuMiku6: no, niestety ale większość chłopów w tym temacie praktykuje moralność kalego.

Wasz problem to nie system tylko psychika z kartonu i zerowe ambicje.

Myślisz że ktoś chce mieć psychike
  • Odpowiedz
  • 3
@RandomowyTyp:

Kolejna sprawa jest taka ze nie ma wystarczajaco wielu miejsc do fajnej pracy, bo kapitalizm sie nakreca dzieki ciezkiej pracy fizycznej ludzi za grosze, czesto na 3 zmiany.

Dlatego przegrywy głosują na konfederacje XD
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: Niedziela rano, fałszywy różowy pasek na upadlym portalu dla zagubionych ludzi pisze ktorys z kolei elaborat o przegrywach.

Jestes przegrywem na wyparciu typie, twoje inwektywy w ich stronę nie zmienia tego faktu.
  • Odpowiedz
@FikuMiku6:

Większość osób z tego tagu wcale przegrywami nie są.

Jakże niewiele wiesz...
To, co tu widzisz, to jest tylko sam czubek góry lodowej "przegrywów", których setkami mijasz na ulicy każdego dnia, a którzy nie siedzą na
  • Odpowiedz