Przegryw pisze, że jest przegrywem bo nie ma pracy. No kurva XD czyja to jest wina że nie masz pracy? Systemu? Kobiet? Szkoły? Co wy jeszcze wymyślicie żeby zdjąc z siebie odpowiedzialność?
Praca jest ale czesto c-----a ktorej nikt nie chce robic, jak ktos mowi ze ktos jest leniwy i pracuje fizycznie na 3 zmiany, to nie znaczy ze jest leniwy, poprostu to takiej gownianej pracy nie masz motywacji jak ktos ma
@FikuMiku6: Nie, naszym przekazem jest, że brzydcy i głupi są odpychający i nie osiągną sukcesu. Są skazani na #przegrtw, natura. To widać po minach ludzi gdy mnie zobaczą, to ich obrzydzenie i te śmiechy gdy coś powiem. Obcy też gapia się na mnie gdy idę ulicą i pokazują palcem. Przyciągam wzrok bo jestem dziwny, nigdy tego nie zrozumiesz bo jestes normalny.
Kolejna sprawa jest taka ze nie ma wystarczajaco wielu miejsc do fajnej pracy, bo kapitalizm sie nakreca dzieki ciezkiej pracy fizycznej ludzi za grosze, czesto na 3 zmiany.
Większość osób z tego tagu wcale przegrywami nie są.
Jakże niewiele wiesz... To, co tu widzisz, to jest tylko sam czubek góry lodowej "przegrywów", których setkami mijasz na ulicy każdego dnia, a którzy nie siedzą na
źródło: comment_um7ozBjDltT54Db8S1kXqMjgay6bv5Ns
Pobierzźródło: 4edd1bb56d0e9e2f22b1afbf00b719201a7a715d2d1ef4135d70c450b6db690b,w400
Pobierzźródło: image
PobierzPraca jest ale czesto c-----a ktorej nikt nie chce robic, jak ktos mowi ze ktos jest leniwy i pracuje fizycznie na 3 zmiany, to nie znaczy ze jest leniwy, poprostu to takiej gownianej pracy nie masz motywacji jak ktos ma
źródło: b07b469c69ba720766a8e20b3824d09f6ee9d110fc2b38af3cc47c1fbff6a198
PobierzCoś jak czerwie, larwy much, albo
@FikuMiku6: no, niestety ale większość chłopów w tym temacie praktykuje moralność kalego.
Myślisz że ktoś chce mieć psychike
Dlatego przegrywy głosują na konfederacje XD
Jestes przegrywem na wyparciu typie, twoje inwektywy w ich stronę nie zmienia tego faktu.
Jakże niewiele wiesz...
To, co tu widzisz, to jest tylko sam czubek góry lodowej "przegrywów", których setkami mijasz na ulicy każdego dnia, a którzy nie siedzą na