Aktywne Wpisy

MonazoPL +54
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 22.7% (52)
- kit 53.7% (123)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 23.6% (54)

Dziś jak mnie nie było, pisze do mnie Somsiąd, że jest akcja - policja chodzi od mieszkania do mieszkania i szuka czyja to sieć i prosi żeby mieszkańców nie straszyć. Okazało się, że jakaś madka zadzwoniła na policję, że jej bombelki napromieniowuje 5G. Policjanci na miejscu mieli podobno niezłą bekę, bo nie chciała uwierzyć, że to zwykła sieć wifi i żądała, żeby przy niej dzwonili do Częstochowy z poleceniem wyłączenia nadajnika. XDDDD
Jutro mam zamiar zwiększyć moc do 500% i przełączyć się na Tczew.
#5g #wifi #czestochowa #sosnowiec #troll #prank #madka #policja #demotywatory #internet #mem #heheszki #teoria-spisku #siec-wifi #kreatywny-psikus #viral #humor #anekdota #lokalne #kabaret( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Dogecoin: zapomniałeś o tagach #pasta i #takbylo
Ta historia znów krąży po całym polskim internecie jako wielkie odkrycie, a ma już conajmniej z pięć lat.
Komentarz usunięty przez autora
Bus obserwacyjny ABW_02
Martin Router Ping
Kilka razy było zabawnie jak zjarane ziomki
@Jarek_P: nie zauwazylem, ze tam jest 5G, ja to pamietam z 3G, bo byla turbo panika wsrod nietechnicznych ludzi i "memow" na bashu i forach bylo z tym sporo ;)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzA od zawsze mam Skynet tak chyba z sentymentu a może po prostu czekam aż Skynet się w---w..