Wpis z mikrobloga

Mózg tak ugotowany, że postanowiłem się podzielić. Ustawiłem sobie kiedyś dla beki w bloku w Sosnowcu nazwę sieci wifi jak na obrazku, tj. Częstochowa oddalona o jakieś 60 km.
Dziś jak mnie nie było, pisze do mnie Somsiąd, że jest akcja - policja chodzi od mieszkania do mieszkania i szuka czyja to sieć i prosi żeby mieszkańców nie straszyć. Okazało się, że jakaś madka zadzwoniła na policję, że jej bombelki napromieniowuje 5G. Policjanci na miejscu mieli podobno niezłą bekę, bo nie chciała uwierzyć, że to zwykła sieć wifi i żądała, żeby przy niej dzwonili do Częstochowy z poleceniem wyłączenia nadajnika. XDDDD
Jutro mam zamiar zwiększyć moc do 500% i przełączyć się na Tczew.

#5g #wifi #czestochowa #sosnowiec #troll #prank #madka #policja #demotywatory #internet #mem #heheszki #teoria-spisku #siec-wifi #kreatywny-psikus #viral #humor #anekdota #lokalne #kabaret( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dogecoin - Mózg tak ugotowany, że postanowiłem się podzielić. Ustawiłem sobie kiedyś ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 18
@Dogecoin testuj ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) testuj .. jeszcze w telefonie sobie tak ustaw, będziesz siał zamieszanie mobilnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1103
Jutro mam zamiar zwiększyć moc do 500% i przełączyć się na Tczew.

@Dogecoin: zapomniałeś o tagach #pasta i #takbylo

Ta historia znów krąży po całym polskim internecie jako wielkie odkrycie, a ma już conajmniej z pięć lat.
  • Odpowiedz
@Dogecoin: Chcesz mi powiedzieć, że policja o takie g---o pojechała i chodzi od mieszkania do mieszkania, a jak jakiś żul w głodzie alkoholowym groził, że kogoś zabije albo jakieś kundle kolegi komendanta latają bez opieki i gryzą ludzi, albo jakaś nastolatka zasłabnie, a ojciec prosi policje, żeby namierzyć telefon, z którym aktualnie prowadzi rozmowę to, Policja nie ruszy d--y?
  • Odpowiedz
no nie, 20 lat temu 5G się jeszcze nikomu nie śniło, a i samo wifi jeszcze nie było aż tak potrzebne, standard G był tym nowoczesnym :)

@Jarek_P: nie zauwazylem, ze tam jest 5G, ja to pamietam z 3G, bo byla turbo panika wsrod nietechnicznych ludzi i "memow" na bashu i forach bylo z tym sporo ;)
  • Odpowiedz
@Jarek_P też tak miałem ustawione lata temu ale nikt się nie poskarżył. Wóz obserwacyjny też był .
A od zawsze mam Skynet tak chyba z sentymentu a może po prostu czekam aż Skynet się w---w..
  • Odpowiedz
Pomijam, że dość stara pasta. Szansa, że to ktoś przeczyta jest bardzo nikła. Przecież nikt nie przegląda sobie dostępnych sieci z nudów, a już na pewno nikt kto by w to uwierzył :D
  • Odpowiedz