Wpis z mikrobloga

Mózg tak ugotowany, że postanowiłem się podzielić. Ustawiłem sobie kiedyś dla beki w bloku w Sosnowcu nazwę sieci wifi jak na obrazku, tj. Częstochowa oddalona o jakieś 60 km.
Dziś jak mnie nie było, pisze do mnie Somsiąd, że jest akcja - policja chodzi od mieszkania do mieszkania i szuka czyja to sieć i prosi żeby mieszkańców nie straszyć. Okazało się, że jakaś madka zadzwoniła na policję, że jej bombelki napromieniowuje 5G. Policjanci na miejscu mieli podobno niezłą bekę, bo nie chciała uwierzyć, że to zwykła sieć wifi i żądała, żeby przy niej dzwonili do Częstochowy z poleceniem wyłączenia nadajnika. XDDDD
Jutro mam zamiar zwiększyć moc do 500% i przełączyć się na Tczew.

#5g #wifi #czestochowa #sosnowiec #troll #prank #madka #policja #demotywatory #internet #mem #heheszki #teoria-spisku #siec-wifi #kreatywny-psikus #viral #humor #anekdota #lokalne #kabaret( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dogecoin - Mózg tak ugotowany, że postanowiłem się podzielić. Ustawiłem sobie kiedyś ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@Dogecoin K---a wyłącz sieć na kilka dni żeby ją upewnić w twierdzeniu, że policja zadzwoniła do Częstochowy i coś zdziałali a za tydzień dwa daj dopiero Tczew test 700%
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara: przypominam że 20 lat temu był rok 2005. W Polsce sieć 3g dopiero wchodziła do użytku, nie było telefonów do sensownego korzystania z internetu, wifi była rzadką ciekawostką.

Chcesz powiedzieć że 20 lat temu były historie że ktoś ustawił ssid "test sieci 3g 300% Jaworzno" i że policja przyjeżdżała?
  • Odpowiedz
  • 6
@Dogecoin To niby jest mem, ale wykorzystałem go przeciw szurskiej babie w identyczny sposób i zadziałało na te 300%. Jebnięta miała pretensje do wszystkich o wszystko i psuła ludziom wypoczynek, na jej nieszczęście usłyszałem przypadkiem jak coś gada o szkodliwości fal i że od wifi ją boli głowa xD no to szybki test 5G 100% power, codziennie zwiększany o 50%, przy 200 baba była ewidentnie chora i struta, w sumie już
  • Odpowiedz