Aktywne Wpisy

MonazoPL +61
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.1% (59)
- kit 54.1% (151)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 24.7% (69)

Dziś jak mnie nie było, pisze do mnie Somsiąd, że jest akcja - policja chodzi od mieszkania do mieszkania i szuka czyja to sieć i prosi żeby mieszkańców nie straszyć. Okazało się, że jakaś madka zadzwoniła na policję, że jej bombelki napromieniowuje 5G. Policjanci na miejscu mieli podobno niezłą bekę, bo nie chciała uwierzyć, że to zwykła sieć wifi i żądała, żeby przy niej dzwonili do Częstochowy z poleceniem wyłączenia nadajnika. XDDDD
Jutro mam zamiar zwiększyć moc do 500% i przełączyć się na Tczew.
#5g #wifi #czestochowa #sosnowiec #troll #prank #madka #policja #demotywatory #internet #mem #heheszki #teoria-spisku #siec-wifi #kreatywny-psikus #viral #humor #anekdota #lokalne #kabaret( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWg prawicy wszyscy mieliśmy prses to umrzeć do dwóch lat xD
Chcesz powiedzieć że 20 lat temu były historie że ktoś ustawił ssid "test sieci 3g 300% Jaworzno" i że policja przyjeżdżała?
U mnie we Wrocławiu nikt się nie przejął szkodliwym promieniowaniem :D
źródło: obraz_2025-10-17_223322862
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ale zadzwonili, prawda?
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Bez tytułu
Pobierzźródło: temp_file1973402719401384378
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-10-17 231810
Pobierz