Nic tak nie triggeruje psiarza jak nazwanie jego rasowego pieska za 10k kundlem. "Pilnuj tego swojego kundla" i psiarz się odpala i zaczyna gadać o rodowodzie xD #psiarze #podludzie #bekazpodludzi #patologiazmiasta
@EditorTM: dzisiaj jeden psiarz pisał, że psy są częścią społeczeństwa xD Ja nie wiem czy on nie wie co to znaczy społeczeństwo czy jest aż tak odklejony xD
@EditorTM większość postulatów jest zrozumiałem i jako dawny właściciel psa popieram. Dodam tutaj koty, które Halinka wyrzuca na podwórko żeby sobie pobiegało po osiedlu. Te egoistyczne sierciuchy potrafią wyszczac ci się na drzwi. Smród tak straszny, że wielokrotnie musiałem myć schody do domu chlorem. Dodatkowo wydziera to ryja jak się marcują...
@EditorTM: Kek, miałem kiedyś sytuację nad Bałtykiem (tak, na plaży dla psów) gdzie mój kundel sobie biegał, podbiegł do niego jakiś taki rasowy rodezyjski na lwy, zaczęły się bawić ze sobą. Przyszła za nim opiekunka, spytała się mnie co to za rasa mojego, powiedziałem że kundel. To odwołała swojego psa, zapięła na smycz i se poszła
przy czym, jako psiarz, popieram wiele, czy większość z postulatów.
Ja nie wiem czy on nie wie co to znaczy społeczeństwo czy jest aż tak odklejony xD
Dlatego plusuję bo wtedy jest więcej contentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapomniałeś o tagu #analfabetyzm ( ͡° ʖ̯ ͡°)