Aktywne Wpisy

Lonate +49
To jest cholernie smutne, jak dziecko mówi psychologowi, że nikt się z nim nie chce bawić w przedszkolu, a potem panie z przedszkola to potwierdzają, że jak dziecko podchodzi do jakiejś zabawki i pyta czy moze sie razem pobawić to pozostałe dzieci odchodzą, bo po prostu nie chcą się bawić z tym dzieckiem. Nie chcą, bo dziecko mocno wyraża swoje uczucia krzykiem i płaczem #autyzm
I tak jest lepiej, wcześniej
I tak jest lepiej, wcześniej

dariusz44 +43
#gielda #oswiadczenie #meczennicymsft #s-----------------t
Jak jutro MSFT zrobi double beat na earningsach, to w czwartek ŁADUJĘ 1000 USD w śmiecia wskazanego przez tagowiczów.
Pozycję będę trzymał do zysku 100% albo przez rok, cokolwiek nastąpi szybciej.
Rozważę również ciekawe CFD, żeby były emocje.
A ja farmazonem nie jestem i jak mówię, tak Buffet mi śwaidkiem zrobię.
Propozycje śmieci uprzejmie proszę dawać i plusować w komentarzach.
Jak jutro MSFT zrobi double beat na earningsach, to w czwartek ŁADUJĘ 1000 USD w śmiecia wskazanego przez tagowiczów.
Pozycję będę trzymał do zysku 100% albo przez rok, cokolwiek nastąpi szybciej.
Rozważę również ciekawe CFD, żeby były emocje.
A ja farmazonem nie jestem i jak mówię, tak Buffet mi śwaidkiem zrobię.
Propozycje śmieci uprzejmie proszę dawać i plusować w komentarzach.
źródło: image
Pobierz

Szukam AGD do nowego mieszkania i już mnie głowa od tego boli, dziesiątki marek, dziesiątki opcji, tysiące kombinacji xD.
Wiem, że tu spece wszelakie, jakie macie doświadczenia? Zrobiłem sobie taką listę na podstawie tego co znalazłem w necie, coś jest oczywistym szajsem, coś polecacie, coś w takiej cenie będzie lepsze?
Pralka: GORENJE W2TNHPI84AS PL kl.A 8kg 1400 obr SteamTech InverterPower
Suszarka: BEKO b300 XBM3T68239W
Piekarnik: Piekarnik elektryczny Amica ED37618B X-TYPE
Mikrofalówka: LG NeoChef inverter MH6535GIS
Zmywarka: Bosch Serie 4 SMV4ECX10E
Okap: Electrolux Hob2Hood 700 LFG716R
Płyta indukcyjna: Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIV64440BS SLIM-FIT
Lodówka: Lodówka Haier Seria 6 HBW7519C Pełny No Frost 193,5cm
Pralka na suszarce w szafce, pralka max. 55 cm głębokości, piekarnik nie obok lodówki, wszystko idzie w zabudowę, chyba tyle z informacji, które kojarzę, że są istotne. Budżet powiedzmy 20k na całość.
#agd #urzadzajzwykopem #mieszkaniedeweloperskie #kuchnia #lazienka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
1. Okap - jak najmocniejszy i jak najcichszy. Tu bym nie oszczędzał
2. Płyta indukcyjna - żeby miała przyciski do każdego pola osobno
3. Pralka - jeden pies, byle pasowała wymiarami. I tak będziesz puszczał 30/40 stopni + wirowanie
4. Zmywarka - też jeden pies, byle pasowała wymiarami i ewentualnie kolorem jak nie pod
Okapy "tradycyjnych" firm są bardzo głośne. Szukaj w firmach, które się specjalizują w okapach, globalo, ciarko, falmec. Polecam Ciarko duo, bardzo cichy okap, sterowany gestami (przydatne jak masz ubrudzone ręce) albo
@Ogau: tu się nie zgodzę, w moim boschu mam 1 slider, ale za do bardzo duży i dokładny. Wolę taki, gdzie mogę sobie dokładnie wybrać co do 0,5 mocy, niż celować w malutki slider po kilka razy.
Tak wygląda porównanie slidera w boschu i w electroluxie
źródło: {CB2C9A78-9313-43DC-BE48-AB23A8EFF753}
Pobierz9kg za 1499 było. W ogóle kupowanie mniejszej to strzal w kolano
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@Ogau: no byś się mocno zdziwil. Kupiłem Toshibę do mieszkania pod booking, ale tylko z powodu żeby była jak najkrótsza (malo głęboka). I tylko ich
Po pierwsze bąbelki pod ciśnieniem, ale to ma już większość pralek. Po drugie great waves czyli ich autorski program imitujacy pranie ręczne. Beben ma takie duze lopaty w środku i to zagarniając duza ilość wody uderza w pranie. Musiałbyś zobaczyć
Różnice widac po wyjęciu prania i jest kosmiczna. Tak jak mowie