Wpis z mikrobloga

@FikuMiku6:

Masz sporo racji, ale pigularze cię tu będą walcować, aż nic z ciebie nie zostanie, bo to jedyne co może zrobić ktoś, kto nie jest zbyt zdeterminowany, żeby podjąć wysiłek, kiedy 99/100 prób może zakończyć się niepowodzeniem. Do poprawy może być wiele obszarów, a i tak może się nie udać. To nie jest gra dla słabych psychicznie, tym bardziej jeśli ktoś na loterii genetycznej wygrał słaby zestaw. Ale da
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: Trochę inna sytuacja, ale też śmieszna - kiedyś widziałem w odjeżdżającym tramwaju ładną dziewczynę, która też się do mnie uśmiechała. Napisałem post na jakimś spotted i zostałem zwyzywany że teraz to nie ma prawdziwych mężczyzn i że p---a jestem że nie zagadałem do niej na żywo. Tak k---a, miałem biec za tramwajem sprintem w nadziei że dobiegnę i wsiądę 500 metrów dalej na kolejnym przystanku xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Lucky-Aside4935: Dziekuje za miły komentarz i zgadzam się. Zdaje sobie sprawę że randkowanie dla facetów nie jest łatwe. Dla kobiet też nie. Życie randkowe to nie tylko Tinder. Znaczna większość kobiet z tego po prostu nie korzysta i rzeczywistość nie wygląda tak ponuro jak jest to tutaj przedstawiane.

Są laski które mówią dokładnie to samo tylko działa to w drugą stronę. Są laski do których nikt nie podchodzi (i wcale nie
  • Odpowiedz
@FikuMiku6 Czasami po uprzejmym "nie" jest jeszcze bardziej agresywna kontynuacja. Nie to nie, idziesz dalej i koniec tematu.

Dlatego idziemy dalej i wam wszystkim bez wyjątków też mówimy nie i waszym bredniom tak samo, doskonale wiemy jak działa wasza hipergamiczna natura ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30:
Standard, w głowie się nie mieści, że można się zgodzić w pewnych kwestiach z kimś, kto jest po drugiej stronie barykady, więc trzeba go od cucków i simpów zwyzywać. Stare, znałem. Wracaj pisać pod postami "natura" i tasować się w chusteczkę czy tam chodzić na divy. Nic więcej ci nie zostało ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: zdrowa krytyka to jest dla Ciebie wylewanie frustracji? Facet w tym wpisie nikogo nie obraził, a Twoje agresywne zachowanie tylko pokazuje, że gość ma racje. Tinder jest tak zepsutym miejscem, że już niektórym kobietom odwala od nadmiaru opcji, tak wyglądają realia internetowego randkowania i nie są to tylko wymysły wykopu tylko wszędzie się o tym mówi. Frustratami to są Ci co robią odwrotnie niż to co napisał ten facet,
  • Odpowiedz
Niestety nie starczy ich dla wszystkich, wielu podda się po drodze

@Lucky-Aside4935: no to sie zdecyduj czy w końcu powodem porażki będzie czynnik zewnętrzny (nie starczy dla wszystkich) czy czynnik zewnętrzny (starczy, ale część się sama podda). czy tak po prostu sobie żąglujesz w zależności co ci pasuje do narracji?
  • Odpowiedz