Wpis z mikrobloga

@FikuMiku6:
1.
Wygląd/dbanie - Prawie forma życiowa, prawie bo łatwiej było to ogarnąć siłką (na studiach siłkowałem, załapałem dzięki temu trochę pamięci mięśniowej), ale to pali więcej czasu. Zbiłem wagę do 76 KG przy 176, nie dążę za wyglądem z super widocznymi mięśniami bo chcę żyć dla życia, bawić się i próbować nowych rzeczy. Podstawowa kalistenika, wraca rower, plus nietypowe hobby o którym nie mogę się wypowiedzieć a jest sportem ( ͡°
  • Odpowiedz
@FikuMiku6

to nie podziała tak, że jeżeli w odwecie napiszesz ogłoszenie ze swoimi wymaganiami to zmienisz świat i wszystkie laski na świecie nagle zrozumieją, że nie należy tak postępować i nagle będziesz miał powodzenie.

Dlaczego zatem nie zarzucasz kobietom, że na wyścigi publikują coraz to dłuższe listy oczekiwań? Tu masz tylko lustro, które najwidoczniej ukazało coś bolesnego.
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: Oznaczanie mnie mija się z celem, bo od dawna zrezygnowałem z bycia w obiegu, po prosu obserwuję co się dzieje. Ale ok.
1. Oczywiście, że nie, bo dbanie o wygląd przyciąga uwagę płci przeciwnej. Dbam o higienę i tyle. Jeśli chodzi o zainteresowania to cokolwiek odpali iskrę, gonię za tym dopóki się nie znudzi.
Obecnie testuję pewien pomysł na własny biznes poza obijaniem się.
Bycie najlepszą wersją siebie to coachowe p--------o nie
  • Odpowiedz
@FikuMiku6 Sam siebie krzywdzisz powtarzając te blackpillowe brednie. Ale jeżeli chcesz tak skończyć. Tylko i wyłącznie Twoj wybór.

Nie pogrążaj sie już, z resztą dyskusja z osobniczką grającą na easy mode od urodzenia z racji posiadania tzipy, a co za tym idzie setki atencji od płci przeciwnej nie ma sensu jak to mawiają syty nigdy głodnego nie zrozumie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
A co jest w tym złego podejść do kogoś na ulicy? Co jest w tym nienaturalnego? Heteroseksualny mężczyzna chce poznać kobietę do wspólnego życia. Nie rozumiem. Ćwiczysz pewność siebie i odpowiednią wibracje które są znacznie ważniejsze od wyglądu.

Właśnie imprezy i festiwale to najgorsze miejsca faworyzujące tych o najlepszym wyglądzie.

@FikuMiku6: Może dlatego że każdy się gdzieś śpieszy, każdy ma określony cel, inni są zamyśleni w swoich problemach czy nie
  • Odpowiedz
Nie lepiej po prostu starać się być uśmiechniętą najlepsza wersja siebie, olewać takie rzeczy i po prostu próbować?

@FikuMiku6: chciałybyście, "po prostu próbować" xD poświęcając swój czas i zasoby, latami orbitować nie dostając nic w zamian (poza pogardą), aż przyjdzie starość. Bardzo wygodne dla bab.

Tu jest raczej prewencyjne kopanie cewuela, bo odważył się odezwać.

@Derpinardus: klasyczne zbiegowisko żeby zrównać chłopa z ziemią, bo jeszcze jakiś beciak dostrzeże
  • Odpowiedz
  • 0
@kaminarii:

Sam w wielu sytuacjach nie chciałbym czy nawet nie miałbym czasu być zagadany na ulicy.

Zamiast szukać wymówek wystarczy po prostu przyznać, że nie jesteś do tego przyzwyczajony bo tego nie robisz. Ale jest dobra wiadomość. Wszystkiego można się
  • Odpowiedz
@FikuMiku6 Kobiety po prostu mają inne problemy. To że łatwo się z kimś umówić czy przespać nie oznacza, że łatwo znaleźć kogoś odpowiedniego do stworzenia stabilnej relacji.

"Kogoś" znaczy chada 8/10 który nie bedzie sie oglądał za innymi i bedzie w was zapatrzony, aż do grobu. No na prawdę nic tylko wam współczuć waszych "problemów" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@lord-nihilus:

poświęcając swój czas i zasoby

Dokładnie tak. Chcesz coś miec to musisz na to pracować. Możesz zawsze odpuścić i zostać samotnym forever frustrując się razem z innymi kolegami z tagu blackpill.
  • Odpowiedz
Zamiast szukać wymówek wystarczy po prostu przyznać, że nie jesteś do tego przyzwyczajony bo tego nie robisz. Ale jest dobra wiadomość. Wszystkiego można się nauczyć.

Myslisz że na festiwalu laski same zaczną do Ciebie podchodzić? No nie. Też musisz zagadać, dokładnie tak jak na ulicy. Wymowki dalej możesz mieć takie same.

"A pewnie ze znajomymi przyszła i nie chce kontaktu, przyszła posłuchać muzyki co jej będę przeszkadzać"

Mam
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: Wiem. Po prostu po efekcie poltergeista który dostałem nie mam zamiaru więcej ryzykować. Mógłbym dawać masę wpisów na wykopie o tym kiedy od razu skreślać relację kiedy wypłynie coś ze s-----------o bingo:
-to tylko przyjaciel
-w---------a przyjaciółka
-kolega/brat gej
-siostra samotna madka
- powinieneś się zmienić ale w sposób jakiego
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: Teraz totalnie wyglądasz jak troll który teoretyzuje i wytyka ludziom to czego nie mówili, myśląc że wie lepiej od nich, nawet wie lepiej co myślą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Chcesz coś miec to musisz na to pracować.

@FikuMiku6: i vice versa

Możesz zawsze odpuścić i zostać samotnym forever frustrując się.

Nie da się być bardziej sfrustrowanym niż beciaki w związkach którym baba tańczy hoholi taniec na głowie¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
1. Czy uważasz, że jesteś teraz najlepsza wersja siebie? Innymi słowy: czy uważasz że poświęcasz temu odpowiednią ilość czasu

- wygląd/dbanie o siebie/ubiór/hobby. Czy sie w ogóle interesujesz tym jak wyglądasz i co można poprawić?

Nie jestem, mam 43 lata, najlepsze za mną. Byłem najlepszą wersją siebie w liceum i na studiach. Żadna mnie nie chciała.

2.
  • Odpowiedz
Przyznawać się wykopki. Który to?

@FikuMiku6 To ja byłem, sorry

2. Czy próbowałeś kiedyś podchodzić na ulicy? Jeżeli tak to ile?

Łazić po ulicy i zaczepiać ludzi jak żul, superowa rada xd
  • Odpowiedz
łatwo się z kimś umówić czy przespać nie oznacza, że łatwo znaleźć kogoś odpowiedniego do stworzenia stabilnej relacji.

@FikuMiku6: Na pewno łatwiej kogoś znaleźć do stabilnej relacji jak w ogóle się z nikim nie możesz umówić... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Kobiety zaczęły się mną interesować, gdy miałem ugruntowaną pozycję, a one ciężki bagaż na plecach. Absolutnie obrzydliwe.

@jakub-kicia: Oooo taką historię, a raczej wiele takich historii, chętnie bym przeczytał. Wartościowy poznawczo materiał.
  • Odpowiedz