Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +146
źródło: ruvlcy9fcexf1
Pobierz
francopolo +202
#rolnikszukazony wydało się to ja jestem Grześkiem dzięki za wsparcie na tagu
źródło: obraz
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: ruvlcy9fcexf1
Pobierz
źródło: obraz
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
1.
Wygląd/dbanie - Prawie forma życiowa, prawie bo łatwiej było to ogarnąć siłką (na studiach siłkowałem, załapałem dzięki temu trochę pamięci mięśniowej), ale to pali więcej czasu. Zbiłem wagę do 76 KG przy 176, nie dążę za wyglądem z super widocznymi mięśniami bo chcę żyć dla życia, bawić się i próbować nowych rzeczy. Podstawowa kalistenika, wraca rower, plus nietypowe hobby o którym nie mogę się wypowiedzieć a jest sportem ( ͡°
Dlaczego zatem nie zarzucasz kobietom, że na wyścigi publikują coraz to dłuższe listy oczekiwań? Tu masz tylko lustro, które najwidoczniej ukazało coś bolesnego.
1. Oczywiście, że nie, bo dbanie o wygląd przyciąga uwagę płci przeciwnej. Dbam o higienę i tyle. Jeśli chodzi o zainteresowania to cokolwiek odpali iskrę, gonię za tym dopóki się nie znudzi.
Obecnie testuję pewien pomysł na własny biznes poza obijaniem się.
Bycie najlepszą wersją siebie to coachowe p--------o nie
Sam siebie krzywdzisz powtarzając te blackpillowe brednie. Ale jeżeli chcesz
Nie pogrążaj sie już, z resztą dyskusja z osobniczką grającą na easy mode od urodzenia z racji posiadania tzipy, a co za tym idzie setki atencji od płci przeciwnej nie ma sensu jak to mawiają syty nigdy głodnego nie zrozumie ¯_(ツ)_/¯
@FikuMiku6: Może dlatego że każdy się gdzieś śpieszy, każdy ma określony cel, inni są zamyśleni w swoich problemach czy nie
@FikuMiku6: chciałybyście, "po prostu próbować" xD poświęcając swój czas i zasoby, latami orbitować nie dostając nic w zamian (poza pogardą), aż przyjdzie starość. Bardzo wygodne dla bab.
@Derpinardus: klasyczne zbiegowisko żeby zrównać chłopa z ziemią, bo jeszcze jakiś beciak dostrzeże
Zamiast szukać wymówek wystarczy po prostu przyznać, że nie jesteś do tego przyzwyczajony bo tego nie robisz. Ale jest dobra wiadomość. Wszystkiego można się
"Kogoś" znaczy chada 8/10 który nie bedzie sie oglądał za innymi i bedzie w was zapatrzony, aż do grobu. No na prawdę nic tylko wam współczuć waszych "problemów" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dokładnie tak. Chcesz coś miec to musisz na to pracować. Możesz zawsze odpuścić i zostać samotnym forever frustrując się razem z innymi kolegami z tagu blackpill.
-to tylko przyjaciel
-w---------a przyjaciółka
-kolega/brat gej
-siostra samotna madka
- powinieneś się zmienić ale w sposób jakiego
@FikuMiku6: i vice versa
Nie da się być bardziej sfrustrowanym niż beciaki w związkach którym baba tańczy hoholi taniec na głowie¯\(ツ)/¯
Nie jestem, mam 43 lata, najlepsze za mną. Byłem najlepszą wersją siebie w liceum i na studiach. Żadna mnie nie chciała.
@FikuMiku6 To ja byłem, sorry
Łazić po ulicy i zaczepiać ludzi jak żul, superowa rada xd
@FikuMiku6: Na pewno łatwiej kogoś znaleźć do stabilnej relacji jak w ogóle się z nikim nie możesz umówić... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jakub-kicia: Oooo taką historię, a raczej wiele takich historii, chętnie bym przeczytał. Wartościowy poznawczo materiał.