Wpis z mikrobloga

- śmiej się, że baby czytając taki artykuł piszą "o, to o mnie"
- plusuj komentarze "gdyby baby patrzyły na inteligencję to nie byłbym sam" myśląc "o, to o mnie"

xDDD
  • Odpowiedz
@donfallo: i tak mnie tu nikt nie zna, wiec nie będzie ze przechwałka. Akurat łapie się w te top 1% w testach i sapioseksualizm kończy sie gdy zaczyna sie tego iq uzywac :/
  • Odpowiedz
99% bab myli inteligencję z gadulstwem.

@apeee: całkowicie błędny wniosek, bo nawet mniej inteligentna kobieta na luzaku widzi co sie kryje za gadulstwem, tak jak doświadczony e-gamer widzi kolejne ruchy przeciwnika.

Są na to podatne, tak, ale to nie to samo.
  • Odpowiedz
@donfallo A potem puszcza się z troglodytą, który jest wysoki i ma duże mięśnie.
Sapioseksualne to są jak chcą się ustatkować, ale inteligencja taka, która pozwala mieć pieniążki. Oczytany i biedny to już średnio ciekawa partia.
  • Odpowiedz
@donfallo: dosłownie żadna kobieta nie jest zainteresowana naprawdę inteligentnym facetem, chyba ze chodzi im o inteligencję emocjonalną to tak, ale można mieć to i 80IQ
  • Odpowiedz
@donfallo: zwyczajnie nie chcą wyjść na puste i próżne a takie właśnie są. Jakby pokazać ich byłych / obecnych to okazałoby się że to jakieś wzrostaki, troglodyci itd. Nie ma co słuchać bab w żadnej kwestii
  • Odpowiedz
Nie chcę psuć niektórym zabawy, ale właśnie dlatego na obrazku jest 5% i dotyczy to populacji, a więc i mężczyzn i kobiet.

Tak że logiczne, że zdecydowana większość kobiet raczej po prostu p------i farmazony o inteligencji. Tak jak ktoś wyżej wspomniał, dla kobiety "inteligentny" facet, to nie jakiś autystyczny kuc, tylko ogarnięty i zaradny przystojniak. No ale jeśli takiego nie ma, to zadowolą się po prostu przystojnym patusem. To dotyczy nawet
  • Odpowiedz
@donfallo: A jak się nazywa pociąg do tych, których pociągają pociągi?

dosłownie żadna kobieta nie jest zainteresowana naprawdę inteligentnym facetem

@pal95: Mnie np. bardzo inteligentni mężczyźni w jakiś sposób przerażają i onieśmielają, nie mogłabym z takim być, bo cały czas bym się czuła głupia i gorsza od niego, i bałabym się, że mnie rzuci dla inteligentniejszej kobiety xD
  • Odpowiedz
I zanim powiesz jak przystało na typowego lewicowca / sympatyka PO / człowieka neuropy, również poważni ludzie korzystają z usług takich ludzi. Poważni ludzi - zarabiający więcej hajsu w miesiąc niż ty czy ja kiedykolwiek zobaczymy na własne oczy na swoim koncie.

@PowiatowyBanan: :DDD
Nie mam pojęcia, co ci przyszło do głowy, żeby napisać coś o preferencjach politycznych oraz o tych poważnych ludziach (zarabiają dużo kasy więc są poważni :D )

Widziałem na
  • Odpowiedz