Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +9
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +78
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz- plusuj komentarze "gdyby baby patrzyły na inteligencję to nie byłbym sam" myśląc "o, to o mnie"
xDDD
źródło: change-my-mind-meme-1-1014x1024
Pobierz@apeee: całkowicie błędny wniosek, bo nawet mniej inteligentna kobieta na luzaku widzi co sie kryje za gadulstwem, tak jak doświadczony e-gamer widzi kolejne ruchy przeciwnika.
Są na to podatne, tak, ale to nie to samo.
@john-eek: zapomniałeś leków z rana, bordziaku
@Naczelna_Hedonistka: Nagle okazuje się, że najwięcej intelektualistów, erudytów i naukowców znajduje się w klubach nocnych i zakładach karnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sapioseksualne to są jak chcą się ustatkować, ale inteligencja taka, która pozwala mieć pieniążki. Oczytany i biedny to już średnio ciekawa partia.
Tak że logiczne, że zdecydowana większość kobiet raczej po prostu p------i farmazony o inteligencji. Tak jak ktoś wyżej wspomniał, dla kobiety "inteligentny" facet, to nie jakiś autystyczny kuc, tylko ogarnięty i zaradny przystojniak. No ale jeśli takiego nie ma, to zadowolą się po prostu przystojnym patusem. To dotyczy nawet
@pal95: Mnie np. bardzo inteligentni mężczyźni w jakiś sposób przerażają i onieśmielają, nie mogłabym z takim być, bo cały czas bym się czuła głupia i gorsza od niego, i bałabym się, że mnie rzuci dla inteligentniejszej kobiety xD
@PowiatowyBanan: :DDD
Nie mam pojęcia, co ci przyszło do głowy, żeby napisać coś o preferencjach politycznych oraz o tych poważnych ludziach (zarabiają dużo kasy więc są poważni :D )
Widziałem na