Aktywne Wpisy

Shyvana +11
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file1072318782502959562
PobierzSą na tyle inteligentne, że z ich perspektywy to ciągle błyskotliwi mężczyżni
źródło: 360_F_359790840_aYbdCugcs6EEhQHxysDgR4QUY1jlJGMk
Pobierz@heinrich-von-spychow: za to jeździ beemwu, a ona suvem volvo xD
@Pieprzniety: znam laski, które na to lecą. Widziałem na własne oczy, jak jakieś szonisko miało kisiel w gaciach, jakby rozmawiała z Mokebe lub chadem, a gościu był po prostu zadbanym nerdem, który wie jak to działa. W miarę
I to właśnie o mnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@PowiatowyBanan: z ciekawości, jak to oceniłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę że pod wpisem jak zwykle wybiło od nadmiaru ekspertów od związków :D
Konserwatyzm
@NieBendePrasowac:
Takie rzeczy widać po twarzy, zwłaszcza jak znasz daną osobę. Poza tym tacy problematyczni ludzie często nie umieją ukrywać objawów swoich problemów. Jak znasz psychologię, wiesz na co patrzeć i wyciągać wnioski, to to widać. Myślisz, że jak działają ci wszyscy zawodowi uwodziciele (Tulipan) i uwodzicielki? Jak zdobędziesz