Wpis z mikrobloga

Nie ma czegoś takiego jak sapioseksualizm, to jest tak głupie, że ja p------e. Tak, to są kobiety, które kochają inteligentnych i PRZYSTOJNYCH facetów, więc samo to, że ktoś jest inteligentny g---o daje.
  • Odpowiedz
po czym jej mężem jest cymbał z niepełnym zawodowym który ostatnią książkę jaką przeczytał to Rogaś z Doliny Roztoki w 4 klasie podstawówki

@heinrich-von-spychow: za to jeździ beemwu, a ona suvem volvo xD
  • Odpowiedz
Nie ma czegoś takiego jak sapioseksualizm, to jest tak głupie, że ja p------e. Tak, to są kobiety, które kochają inteligentnych i PRZYSTOJNYCH facetów, więc samo to, że ktoś jest inteligentny g---o daje.

@Pieprzniety: znam laski, które na to lecą. Widziałem na własne oczy, jak jakieś szonisko miało kisiel w gaciach, jakby rozmawiała z Mokebe lub chadem, a gościu był po prostu zadbanym nerdem, który wie jak to działa. W miarę
  • Odpowiedz
@donfallo bo wy źle rozumiecie XD to nie 5% populacji ma pociąg do inteligencji partnera tylko % procent populacji jest inteligentnych
I to właśnie o mnie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Widziałem na własne oczy, jak jakieś szonisko miało kisiel w gaciach, jakby rozmawiała z Mokebe lub chadem,

@PowiatowyBanan: z ciekawości, jak to oceniłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Widzę że pod wpisem jak zwykle wybiło od nadmiaru ekspertów od związków :D
  • Odpowiedz
Widzę że pod wpisem jak zwykle wybiło od nadmiaru ekspertów od związków :D

@NieBendePrasowac:

z ciekawości, jak to oceniłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Takie rzeczy widać po twarzy, zwłaszcza jak znasz daną osobę. Poza tym tacy problematyczni ludzie często nie umieją ukrywać objawów swoich problemów. Jak znasz psychologię, wiesz na co patrzeć i wyciągać wnioski, to to widać. Myślisz, że jak działają ci wszyscy zawodowi uwodziciele (Tulipan) i uwodzicielki? Jak zdobędziesz
  • Odpowiedz