Wpis z mikrobloga

Przyznajcie siΔ™, ktΓ³ry z was juΕΌ przerobiΕ‚ πŸ₯” na frytki? ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)

Gościu już obrałem, pociąłem na frytki i pomroziłem 350kg ziemniaków, a ty mi każesz to teraz oddawać? Czy ty w ogóle myślisz, udostępniasz gościu okazję na darmowe ziemniaki i następnego dnia piszesz, że fejk i mam oddać??? Teraz to już zapomnij, kto daje i zabiera, ten się w piekle poniewiera. Usuń konto, bo fałszywiec jesteś perfidny, a nie prawdziwy pepperowicz.

ΕΉrΓ³dΕ‚o: https://antyweb.pl/wziales-ziemniaki-z-peppera-oddaj-bo-przyjedzie-po-nie-policja

#podkarpacie #rolnictwo #polska #ziemniaki #kartofle #frytki #pepper
Pawci0o - Przyznajcie siΔ™, ktΓ³ry z was juΕΌ przerobiΕ‚ πŸ₯” na frytki? ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
GoΕ›ciu...
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pawci0o: 150 ton ziemniakΓ³w znika bez reakcji wΕ‚aΕ›ciciela, mimo ΕΌe caΕ‚a gmina o tym mΓ³wi. Soltys byΕ‚ na miejscu.

Brak konkretnego adresu w mediach, a mimo to setki osΓ³b trafiajΔ… na wΕ‚aΕ›ciwe pole.

WΕ‚aΕ›ciciel nie zabezpiecza terenu, nie informuje sΕ‚uΕΌb, a potem pojawia siΔ™ narracja o β€˜kradzieΕΌy’.
kommie - @Pawci0o: 150 ton ziemniakΓ³w znika bez reakcji wΕ‚aΕ›ciciela, mimo ΕΌe caΕ‚a gmi...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: rolnik2

Pobierz
  • Odpowiedz