Wpis z mikrobloga

@PowiatowyBanan: cope, typowe zrzucanie winy na ofiarę, słabość psychiczna do zmiany swojego życia wynika z wielu rzeczy na, które nie masz wpływu. Możliwe, że wielu facetów nie wygląda, aż tak źle żeby nic nie znaleźć, ale nie mają do tego siły psychicznej, a zmiana podejścia i chociaż częściowo psychiki jest bardzo trudna, szczególnie przy wielu zaburzeniach osobowości, fobiach i chorobach psychicznych. A nawet jak kogoś znajdą to nie oszukujmy się,
  • Odpowiedz
  • 5
bo ludzie na tagu przegryw i blackpill tkwią w tym na własne życzenie

@PowiatowyBanan: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@jakub-kicia: śmiej się z prawdy, zrozumiesz po kilku latach że ten random z internetu miał rację. Większość ludzi to lenie, większość ludzi zawsze wybiera łatwe rozwiązanie i unika pracy, jak tylko może, a najlepiej oszukiwać samego siebie. Copeuj się dalej.
  • Odpowiedz
śmiej się z prawdy, zrozumiesz po kilku latach że ten random z internetu miał rację. Większość ludzi to lenie, większość ludzi zawsze wybiera łatwe rozwiązanie i unika pracy, jak tylko może, a najlepiej oszukiwać samego siebie. Copeuj się dalej.

@PowiatowyBanan: Jedno nie wyklucza drugiego. Ludzie tacy byli od zawsze. Ale skalą jaką dostajemy po ryju, mówiąc o męskiej samotności to nie to samo co było te 30, 20 czy nawet
  • Odpowiedz
mnie w ogóle r---------a idea pracy na coś co ktoś inny miał za darmo i w lepszej jakości. Esencja cuckoldyzmu.

@jakub-kicia: Nawet nie to. Robienie z siebie debila, wyrzeczenia czy wykonywanie prac wbrew sobie - tylko by dotknąć kobiety za rękę (bo na więcej nie pozwoli). Je*any wyścig szczurów za tzipą. Główny wał redpilla. Po co żyć w zgodzie ze sobą, czerpać z życia ile się da, bazować na tym
  • Odpowiedz
  • 0
@kaminarii: nie wiem jak u kolegi, ale ja jestem zaprogramowany tak, że chciałem mieć rodzinę i dzieci i fakt, że to się nigdy nie wydarzy bardzo mi ciąży. Myślę, że tak ma większość.

*mam 43 lata, takie myśli zaczęły się pojawiać w wieku 34 lat.
  • Odpowiedz