Aktywne Wpisy

matkawielebna +56
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
PobierzTeż was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze

Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś takiego? Przecież sami dobrze wiecie jak ogromne mieliście trudności w znalezieniu partnerki, wasz syn będzie miał tylko trudniej.
#blackpill #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
@wysokiewiczplum: Tyle mniej więcej mieli moi rodzice. Ja mam 165 cm wzrostu i nigdy nie odczuwałem z tego powodu żadnych problemów. Dopóki nie odkryłem wykopu, nie wiedziałem nawet, że dla niektórych taki wzrost może być powodem kompleksów. Jak to tłumaczysz?
@Kremufka2137: Chęć życia i rozmnażania się to nie jest "main character syndrome", tylko biologia. Dla zdrowego organizmu to czysta przyjemność. Widziałeś, żeby coś oprócz nas 'myślących' narzekało? Jak jesteś ponurakiem, to Twoja sprawa, ale większość ludzi jednak chce mieć dzieci, chcą zakładać szczęśliwe rodziny i jeździć na wycieczki w góry. Siedzisz w kącie obrażony i wyzywasz normików od egoistów zamiast cieszyć się życiem.
@Landmark: ale po co ci przetrwanie gatunku jak i tak umrzesz? nie rozumiem takiego myslenia
a dobra doczytalem dalej, nie potrafiles obronic swoich argumentow i zaczales wyzywac od ponurakow ok xD