Wpis z mikrobloga

Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.

Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś takiego? Przecież sami dobrze wiecie jak ogromne mieliście trudności w znalezieniu partnerki, wasz syn będzie miał tylko trudniej.

#blackpill #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie jestem przegrywem. Mam pracę, przyjaciół, rucham. Po prostu nie mam klapek na oczach.

@Kremufka2137: No to dlaczego uważasz, że życie to cierpienie, smutek i walka? Pytam poważnie, nie składa się to do kupy, a chciałbym zrozumieć ten przypadek kliniczny.
  • Odpowiedz
@wysokiewiczplum: wam ta blackpillowa eugenika mózg zżarła do reszty nie wiem czy wiesz ale mimo tego że geny dziedziczy się bezpośrednio po rodzicach to pośrednio od masy innych przodków więc możesz w ogóle nie przypominać własnych rodziców i nie ma w tym nic dziwnego
  • Odpowiedz
@swinkapl: ja kocham projekcje oparte na ekstremach i fejkach z internetu że każda laska ma zdartego simlocka w podstawówce najpóźniej w 1 klasie liceum tylko skoro hipergamia tak zasuwa to kto je wszystkie odbezpiecza? gdzie są te chady?
  • Odpowiedz