Aktywne Wpisy
kaszaamanna +605
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

gadatos +50
Jeśli chodzi o psy i temat na wykopie który ostatnio jest często poruszany.
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
źródło: images
Pobierz

Pan Areczek o tym prawi od dawna.
Nie ważne ile zarabiasz, ważne ile zostaje Ci na koniec miesiąca. Na prowincji jest po prostu taniej i wydajniej.
Wszyscy zdalni którzy tylko planują lub mają rodziny powinni poważnie przemyśleć swoje życiowe decyzje odnośnie wyboru miejsca do życia.
źródło: IMG_4862
PobierzTy od jakis 5 wiadomości nie potrafisz wskazać źródła finansowania swojego wkładu przez gminę. Poczym poraz piąty piszesz "a jedne gminy maja a drugie nie czyli sie da".
Kraków poraz kolejny bez odpowiedzi. No bo jak odpowiedzieć kiedy nie wiadomo co odpowiedzieć zeby nie zrobic z siebie idioty?
@del855: z budżetu. Pozdrawiam.
Kraków - tłumaczę ci setny raz że gigantyczny projekt infrastrukturalny to coś innego niż wylanie asfaltu na osiedlowej drodze, dlaczego jesteś za głupi żeby zrozumieć? Czego jeszcze oczekujesz? Co trzeba żeby dotarło? Czy może powtarzasz tę jedną kwestię
Tymczasem realia powiatowych: miasto 100k mieszkańców 100 ofert z pracy z czego połowa to ajent żabki albo inny przedstawiciel handlowy fotowoltaiki na b2b bez minimalnej xD
American dream jest tak samo nieosiągalny w powiatowym jak w wojewódzkim dla zwykłego
źródło: Screenshot 2025-10-13 at 16.11.49
Pobierz@PanieAreczku: a potem pracodawca wymyśli sobie powrót do biur z dnia na dzień i enjoy twoje stanie w korkach po 3 godziny dziennie
@PanieAreczku: co 2-3tyg?