Wpis z mikrobloga

niesamowicie podziwiam moją matkę. nasz ojciec nas zostawił - kobieta sama wychowała i wyżywiła trójkę dzieci, pracując na dwie zmiany. dzień w dzień. nie wyobrażam sobie być w takiej sytuacji, osobiście nie dałbym rady
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Plp_: Jakbyś na samym początku napisał taki komentarz jak teraz to nikt by po Tobie nie cisnął ¯\(ツ)/¯ Tymczasem Twój pierwszy komentarz to Twoja projekcja, nie mając pojęcia jak było, i za to, słusznie, zostałeś zbesztany. Zarówno robienie świętej, jak i debilki z matki, jest bez sensu, mając tylko tyle wiedzy ile dostarczyła OPka ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Plp_:

Ja tylko patrzę na sprawę całościowo, a związek jest wynikiem pracy obu osób.

Ja po prostu patrzę na sprawę z obu perspektyw

Nie, nie robisz tego. Twoj pierwszy wpis to blackpillowe p--------o i obwinienie matki za caly problem.
  • Odpowiedz
@Plp_: Nie mam pojęcia jakim cudem, w momencie gdy piszę ten komentarz, masz +90 ocen komentarza. Ludziki z wykopu to katastrofalna próbka społeczeństwa. Gdyby rozszerzyć wykop na cały kraj to niestety, ale pojade klasykiem "zgadza się, jesteśmy dziadami".
  • Odpowiedz
niesamowicie podziwiam moją matkę. nasz ojciec nas zostawił - kobieta sama wychowała i wyżywiła trójkę dzieci, pracując na dwie zmiany. dzień w dzień. nie wyobrażam sobie być w takiej sytuacji, osobiście nie dałbym rady

@souvlaki: Moja mama też jest takim herosem. Jeszcze zbudowała własny biznes od podstaw. Niesamowita kobieta, i też pluje na młode bo im się p------o w głowach. Nasz ojciec akoholik, patologiczny kłamca i łajdak (wojsko go zniszczyło,
  • Odpowiedz
@Plp_ simpy na wykopie po Tobie cisna ale generalnie masz racje. Bija brawo babie bo zjadla bigos ktorego sama nawazyla wybierajac tego typa (i tak, to od razu widac). No ale pewnie przystojny byl wiec tam c--j, jakos to bedzie xD
  • Odpowiedz
@Plp_: nie na miejscu i chamskie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale podoba mi się ze do mainstreamu przebija się coraz mocniej odczarowana wizja relacji międzyludzkich, plusik
  • Odpowiedz