Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

@souvlaki: Twoja matka znalazła sobie chada który miał w dupie utrzymanie rodziny i zrobiła z nim dzieci bo "jakoś to będzie, a purchle zcementują związek" no i nie pykło. Nie umniejszając- ona jest sprawcą całego zamieszania, a potem jeszcze zgarnia podziw otoczenia że "dała radę" wyjść z sytuacji której jest współwinna.
Komentarz usunięty przez moderatora
No tak, wybielanie facetów, bo nawet jak zostawi kobietę z dziećmi to zawsze jest wina kobiety ¯_(ツ)_/¯
Winą faceta jest że zostawił kobietę z dziećmi, i ewentualnie nie płacił alimentów. Wina kobiety może być w wyborze takiego faceta
@Plp_ idź do swojej mamy, pokaz jej ten komentarz i zapytaj, czy jest dumna, że jej syn takie
nikt ci OPie nie powie nigdy prawdy o co poszlo i z czego to wynikalo bo nikt sie nie przyzna do czesciowej lub calej winy, ale gdyby rodzice podejmowali wlasciwe decyzje to do czegos takiego nigdy by nie doszlo
ludzie powinni w koncu
Ledwo się obudziłem i już giga wysryw w gorących. Ot poniedziałek na wykopie.
@Tikyo: A ty znasz jego matkę? Znasz jego ojca? Znasz tą sytuację? Dlaczego odrazu zakładasz że to ona jest tu bohaterem? Wiesz kto był winny rozpadowi związku? Każdy z góry zakłada że samotna matka taka dzielna, a nikomu przez myśl nigdy nie przejdzie że to może ona w------a ojca na kopach, albo miała jakieś jazdy które zmusiły go do odejścia? Ja tylko patrzę na